Theebar huren

Voorzie uw gasten van verse thee met onze theesommelier

In de groeiende markt met luxe koffie en cateringconcepten is thee tot op heden een achtergesteld luxeproduct in de ogen van Barplanet. Een verse theebar huren kan in combinatie met onze luxe koffiebar of los daarvan. De tijd van een houten kistje met drie verschillenden melanges is voorbij. Voorzie uw gasten met een theesommelier van de lekkerste theesoorten en daarmee van goede antioxidanten, en een versnelde metabolisme.

In de zomer kunt u uw gasten natuurlijk verwennen met een verse ijstheebar of een cocktailbar met als basis ingrediënt thee. Een thee catering is een full service, u heeft totaal geen zorgen en wij voorzien alle benodigdheden. Uitbreiding met luxe koekjes is natuurlijk mogelijk.

Verse thee op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Reviews
4,8 / 5,0

Theebar huren

Voordelen van een theebar

  • Thee bevat goede antioxidanten
  • Thee versnelt het metabolisme
  • Thee draagt bij aan uw dagelijkse hydratatie
  • Thee drinken is gezonder dan koffie

Verse thee op beursstand

Speciaal voor op beurzen hebben wij een theepakket van verschillende melanges bijeengebracht waarmee uw gasten op ieder moment van de dag worden verwend. De bar wordt aangekleed met verse kruiden en plantjes. De bar zal een natuurlijke uitstraling hebben en een rustgevende indruk achterlaten bij uw bezoekers. Er is niets lekkerder dan uw zaken bespreken onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke verse jasmijnthee. De theesommelier of barista zal gedurende de hele dag u en uw gasten voorzien van de lekkerste verzachtende drankjes.

Het verse theepakket kan uiteraard uitgebreid worden met koffie catering, infused waters of onze andere cateringconcepten.

Natuurlijk passen wij onze service aan op uw wensen en behoeften.

Waarom een theebar huren?

De theebar is stijlvol (voor iedere setting hebben wij bars)
De theebar is een fullservice (alles wordt meegenomen)
Gastvrije theesommelier (zal adviseren waar nodig)
Minimaal vijf soorten verse thee (eigen invulling mogelijk)
Personaliseren van de menukaart mogelijk

Heeft u nog vragen of wilt u graag een optie plaatsen voor het huren van een theebar op locatie. Laat uw gegevens dan achter of neem telefonisch contact met ons op.

Theebar huren

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.