Theebar huren

Voorzie uw gasten van verse thee met onze theesommelier

In de groeiende markt met luxe koffie en cateringconcepten is thee tot op heden een achtergesteld luxeproduct in de ogen van Barplanet. Een verse theebar huren kan in combinatie met onze luxe koffiebar of los daarvan. De tijd van een houten kistje met drie verschillenden melanges is voorbij. Voorzie uw gasten met een theesommelier van de lekkerste theesoorten en daarmee van goede antioxidanten, en een versnelde metabolisme. In de zomer kunt u uw gasten natuurlijk verwennen met een verse ijstheebar of een cocktailbar met als basis ingrediënt thee. Een thee catering is een full service, u heeft totaal geen zorgen en wij voorzien alle benodigdheden. Uitbreiding met luxe koekjes is natuurlijk mogelijk.

vinkVerse thee op locatie
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Voordelen van een theebar

  • Thee bevat goede antioxidanten
  • Thee versnelt het metabolisme
  • Thee draagt bij aan uw dagelijkse hydratatie
  • Thee drinken is gezonder dan koffie

Verse thee op beursstand

Speciaal voor op beurzen hebben wij een theepakket van verschillende melanges bijeengebracht waarmee uw gasten op ieder moment van de dag worden verwend. De bar wordt aangekleed met verse kruiden en plantjes. De bar zal een natuurlijke uitstraling hebben en een rustgevende indruk achterlaten bij uw bezoekers. Er is niets lekkerder dan uw zaken bespreken onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke verse jasmijnthee. De theesommelier of barista zal gedurende de hele dag u en uw gasten voorzien van de lekkerste verzachtende drankjes.

Het verse theepakket kan uiteraard uitgebreid worden met koffie catering, infused waters of onze andere cateringconcepten. Natuurlijk passen wij onze service aan op uw wensen en behoeften.

Waarom een theebar huren?

  • De theebar is stijlvol (voor iedere setting hebben wij bars)
  • De theebar is een fullservice (alles wordt meegenomen)
  • Gastvrije theesommelier (zal adviseren waar nodig)
  • Minimaal vijf soorten verse thee (eigen invulling mogelijk)
  • Personaliseren van de menukaart mogelijk

Heeft u nog vragen of wilt u graag een optie plaatsen voor het huren van een theebar op locatie. Laat uw gegevens dan achter of neem telefonisch contact met ons op.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Niet voldaan aan verwachtingen

Voor een event heb ik Barplanet ingeschakeld om barren, GT en bier, en een koffiebakfiets te verzorgen. De koffiebakfiets zag er goed uit en barista was professioneel. Echter de barren waren niet compleet, er zaten haren in de spoelborstel, de juiste aansluitingen waren niet aanwezig, de kranen zaten los en er zat geen stop in de spoelbak. Na het event gaven wij hierover feedback om dit kunnen oplossen. Ondanks diverse pogingen dit uit te leggen kregen wij geen begrip. We betreuren deze manier in onze ogen onprofessionele houding.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMarlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
61 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Theebar huren
4.7 (93.33%) 12 votes