Smoothiebar op locatie

Uw smoothies op locatie laten serveren door onze vakmensen?

Op zoek naar een hip en healthy drankje om te serveren aan uw gasten op locatie? Kies voor een volledig verzorgde verse smoothie bar! Wij leveren een totaal pakket. Hierin zit de bar, de bartender, 100% healthy smoothies, en een glimlach. Smoothies passen vandaag de dag helemaal in de trend van superfoods en het binnenkrijgen van vitaminen en mineralen.

Stijlvolle smoothiebar (past bij iedere gelegenheid)
Biologische producten
Totaal pakket! (glazen, blenders, sappen, fruit enz.)
Professionele Smoothie bartender (verzorgd en zeer gastvrij)
Keuze uit meerdere smaken (menukeuze naar eigen invulling)
Mogelijkheid tot personaliseren van menukaart

Een verse smoothie is dan ook het ideale drankje voor een bedrijfsfeest of beurs.

Reviews
4,8 / 5,0

Smoothies op locatie

Smoothies op een beursstand

Bij het voorzien van een smoothie catering zorgen wij er altijd voor dat de gasten een keuze hebben uit meerdere smoothies. Uiteraard hebben uw gasten de keuze uit minimaal één gluten of lactosevrije smoothie. Vooraf adviseren wij u met menukeuze en kunnen op het menu een ‘eigen’ smoothie opnemen met de naam van uw bedrijf. Verder zullen wij de menukaart voorzien van een logo of andere gewenste toevoegingen. Wij hebben verschillende soorten bars tot de beschikking die passen bij verschillende gelegenheden. Wilt u dat de smoothies worden bereid vanuit eigen stand, dan is dat ook zeker mogelijk.

Een smoothiebar op locatie is altijd een unieke beleving voor uw gasten. De bartender zal u en uw gasten adviseren en verwennen met uw dagelijkse portie groente en fruit. De smoothiebar op locatie zal ongetwijfeld een doorslaand succes zijn bij mensen van klein tot groot en van jong tot oud. Daarnaast staan wij bij Barplanet voor minder gebruik van plastic disposables, hierdoor maken wij enkel gebruik van biologisch afbreekbare rietjes en bekers.

Waarom een smoothiebar

  • Stijlvolle smoothiebar (past bij iedere gelegenheid)
  • Totaal pakket! (glazen, blenders, sappen, fruit enz.)
  • Professionele Smoothie bartender (verzorgd en zeer gastvrij)
  • Keuze uit meerdere smaken (menukeuze naar eigen invulling)
  • Mogelijkheid tot personaliseren van menukaart

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u een offerteaanvraag doen voor een smoothiebar inhuren. Laat uw contactgegevens dan achter of bel ons op.

Smoothiebar op locatie

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.