Smoothiebar op locatie

Uw smoothies op locatie laten serveren door onze vakmensen?

Een smoothiebar op locatie door Barplanet laten verzorgen geeft uw gasten en u zelf een hoop rust en energie. Smoothies passen vandaag de dag helemaal in de trend van superfoods en het binnenkrijgen van het minimale aantal voorgeschreven vitaminen en mineralen. Een verse smoothie geeft meer energie dan een kop koffie en zorgt voor een hoop bekijks op uw stand.

SMOOTHIES OP EEN BEURSSTAND

Bij het voorzien van een smoothie catering zorgen wij er altijd voor dat de gasten een minimale keuze hebben uit drie smoothies. Uiteraard hebben uw gasten de keuze uit minimaal één gluten of lactosevrije smoothie. Vooraf adviseren wij u met menukeuze en kunnen op het menu een ‘eigen’ smoothie opnemen met de naam van uw bedrijf. Verder zullen wij de menukaart voorzien van een logo of andere gewenste toevoegingen. Wij hebben verschillende soorten bars tot de beschikking die passen bij verschillende gelegenheden. Wilt u dat de smoothies worden bereid vanuit eigen stand, dan is dat ook zeker mogelijk.

Een smoothiebar huren is altijd inclusief alles. Namelijk een gastvrije bartender, glazen, bartools, blenders, sappen, fruit en andere benodigdheden. De bartender zal u en uw gasten adviseren en verwennen met uw dagelijkse portie groente en fruit. De smoothiebar op locatie zal ongetwijfeld een doorslaand succes zijn bij mensen van klein tot groot en van jong tot oud.

WAAROM EEN SMOOTHIEBAR

– Stijvolle smoothiebar (past bij iedere gelegenheid)
– Inclusief alles! (glazen, blenders, sappen, fruit enz.)
– Proffesionele Smoothieboy (adviseert en is gastvrij)
– Minimaal drie smoothies (menukeuze naar eigen invulling)
– Mogelijkheid tot personaliseren van menukaart

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u een offerteaanvraag doen voor een smoothiebar inhuren. Laat uw contactgegevens dan achter of bel ons op.

Smoothies op locatie

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Marlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam
Prettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
Goede opvolging, duidelijke offerte, nette presentatir en geruisloze service met een duidelijke extra stap!
-
Enthousiast, bekwaam en flexibel. Goede en vers gesneden ingredienten voor de cocktails
- Purmerend
58 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.