Slowjuice Bar op Locatie

Bij Barplanet kunt u ook een slowjuice bar op locatie huren.

Haal met het huren van een slowjuice bar op locatie de meest gezonde sapjes naar uw beursstand, congres of personeelsdag. Barplanet beschikt over professionele slowjuice apparaten die eenvoudig iedere groente of fruit omzet in smaakvolle sappen. Door de langzame kneuzing, maling en pers blijven de smaak, mineralen en enzymen optimaal behouden. Verwen uw gasten of personeel hiermee en ook zij zullen verstelt staan van de energie die in een sapje kan zitten.

Op elke locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

De verse sappen op locatie kunnen op verschillende manier aangeboden worden. Als welkomstdrankje, maar ook bij de lunch of als tussendoortje zal het verse sap positief ontvangen worden. Vanuit onze hoogglans bar of toch meer een boerenlandbar opgebouwd uit fruitkisten.

Reviews
4,8 / 5,0

Slowjuicebar op locatie

Verse sappen op uw beursstand

Verse sappen passen perfect bij het hedendaagse beeld van healthy, powerfood en vitaliteit. ­­Biedt uw gasten dan ook iets anders aan dan een kop koffie wat iedereen doet en val hiermee op. Vooraf zullen we een menukeuze maken en de verse sappen een attractieve naam geven. Een sapje met de bedrijfsnaam en bedrijfskleur erin verwerkt doet het altijd bijzonder goed. Verder kunnen op de bar, bekers en menukaart een bedrijfslogo gedrukt worden.

De sappen worden live bereid voor de ogen van u en uw gasten, wat resulteert in een grotere aanloop naar uw stand. Uw gasten zullen daarna langer op uw stand verblijven, wat kan leiden tot meer leads. Maak van uw beursdeelname een succes met een juicebar op locatie van Barplanet.

Barplanet biedt

Juicebars in iedere stijl of formaat
Mogelijkheden voor iedere gewenste locatie
Brandings mogelijkheden op de bar, bekers en menukaart
De meest verse sappen van het beste fruit
Een mogelijkheid om bezoekers aan te trekken op uw stand.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het huren van een slowjuicebar op locatie. Schroom dan niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier eenvoudig bereiken.

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.