Slowjuice Bar op Locatie

Bij Barplanet kunt u ook een slowjuice bar op locatie huren.

Haal met het huren van een slowjuice bar op locatie de meest gezonde sapjes naar uw beursstand, congres of personeelsdag. Barplanet beschikt over professionele slowjuice apparaten die eenvoudig iedere groente of fruit omzet in smaakvolle sappen. Door de langzame kneuzing, maling en pers blijven de smaak, mineralen en enzymen optimaal behouden. Verwen uw gasten of personeel hiermee en ook zij zullen verstelt staan van de energie die in een sapje kan zitten.

De verse sappen op locatie kunnen op verschillende manier aangeboden worden. Als welkomstdrankje, maar ook bij de lunch of als tussendoortje zal het verse sap positief ontvangen worden. Vanuit onze hoogglans bar of toch meer een boerenlandbar opgebouwd uit fruitkisten.

vinkOp elke locatie
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Slowjuice Bar op Locatie

VERSE SAPPEN OP UW BEURSSTAND

Verse sappen passen perfect bij het hedendaagse beeld van healthy, powerfood en vitaliteit. ­­Biedt uw gasten dan ook iets anders aan dan een kop koffie wat iedereen doet en val hiermee op. Vooraf zullen we een menukeuze maken en de verse sappen een attractieve naam geven. Een sapje met de bedrijfsnaam en bedrijfskleur erin verwerkt doet het altijd bijzonder goed. Verder kunnen op de bar, bekers en menukaart een bedrijfslogo gedrukt worden.

De sappen worden live bereid voor de ogen van u en uw gasten, wat resulteert in een grotere aanloop naar uw stand. Uw gasten zullen daarna langer op uw stand verblijven, wat kan leiden tot meer leads. Maak van uw beursdeelname een succes met een juicebar op locatie van Barplanet.

BARPLANET BIEDT

– Juicebars in iedere stijl of formaat
– Mogelijkheden voor iedere gewenste locatie
– Brandings mogelijkheden op de bar, bekers en menukaart
– De meest verse sappen van het beste fruit
– Een mogelijkheid om bezoekers aan te trekken op uw stand.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het huren van een slowjuicebar op locatie. Schroom dan niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier eenvoudig bereiken.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMarlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede opvolging, duidelijke offerte, nette presentatir en geruisloze service met een duidelijke extra stap!VerbeterpuntenGeen
60 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Slowjuice Bar op Locatie
4.5 (89.38%) 32 votes