Mojitobar huren

Verras uw gasten met een mojitobar.

Mojitobar huren

Voor een mojito cocktailbar huren bent u bij Barplanet op het juiste adres. De Mojito is wereldwijd gezien een van de meest bekende cocktails en vindt haar oorsprong op Cuba. Met wat simpel te verkrijgen ingrediënten zoals rum, limoensap, rietsuiker, spuitwater en munt kan de klassieke mojito al bereidt worden. De verfrissende smaak die de cocktail geeft zal dan ook de reden zijn dat iedereen de mojito zo kan waarderen.

vinkVerras uw gasten
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Tropisch feestje

Tegenwoordig is de mojito zo bekend dat Barplanet een mojito cocktailbar op locatie verzorgt met verscheidene soorten mojito’s, daarbij maken wij gebruik van verschillende soorten rum zodat de smaaksensaties ongekend zullen zijn. Heeft u wensen ten aanzien van de te gebruiken rum dan zullen wij daar uiteraard in meedenken. Een mojito cocktailbar huren zal voor al uw gasten of zakelijke relaties een welkome toevoeging zijn. De mojito’s zullen u het gevoel geven alsof u op Cuba bent en u in tropische sferen brengen. De Cubaanse bar sluit dan ook perfect aan bij een Tropicana Party of een Caribisch themafeest.

Verschillende soorten mojito’s

De vraag naar alleen een mojitobar is de laatste jaren extreem groot, daarom introduceert Barplanet graag aan u de mojito cocktailbar op locatie. Iedereen zal de keuze hebben uit een
– Mojito (classic)
– Golden Mojito
– Strawberry Mojito
– Kiwi Mojito
– Watermelon Mojito
– Mojito Royal
– Razzito
– Virgin Mojito

Barplanet komt met een prachtig aangeklede mojito cocktailbar die bij ieder event zal passen. De cocktailbar is geheel zelfvoorzienend en zal aan niets ontbreken. De mobiele bar zal aangekleed worden met de benodigde ingrediënten en dranken, Barplanet biedt  u bijvoorbeeld een tropische rietenbar. Wilt u de bar personaliseren door het laten zien van uw logo of tekst dan is dat mogelijk op de menukaart of het krijtpaneel aan de voorkant van de Woodbar. Voor de keuze van de bar verwijzen wij u graag door naar de barverhuur pagina. Uiteraard is het mogelijk om naast de mojito’s andere cocktails te serveren. Kijk dan hier: cocktailbar op locatie. Uw gasten zullen dan nog een bredere keuze hebben aan cocktails.

Vraag nu direct een offerte aan en laat u verassen door de geweldige cocktails bereidt door de professionele cocktailshakers. Al onze cocktailshakers hebben de Bols Bartending Academy met goed gevolg afgelegd en weten hoe zij uw gasten kunnen verblijden.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Niet voldaan aan verwachtingen

Voor een event heb ik Barplanet ingeschakeld om barren, GT en bier, en een koffiebakfiets te verzorgen. De koffiebakfiets zag er goed uit en barista was professioneel. Echter de barren waren niet compleet, er zaten haren in de spoelborstel, de juiste aansluitingen waren niet aanwezig, de kranen zaten los en er zat geen stop in de spoelbak. Na het event gaven wij hierover feedback om dit kunnen oplossen. Ondanks diverse pogingen dit uit te leggen kregen wij geen begrip. We betreuren deze manier in onze ogen onprofessionele houding.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMarlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
61 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Mojitobar huren
Beoordeel ons