Mobiele bar verhuur

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een mooi feest. Zo is het ontzettend leuk om na het behalen van een diploma met vrienden en familie te proosten op uw succes. Of misschien wilt u een prachtige huwelijksdag graag afsluiten door urenlang te dansen op de feestvloer. Een mobiele bar huren doet u tegenwoordig gelukkig erg eenvoudig via Barplanet. Telefonisch of per mail vertellen wij u graag de ongekende mogelijkheden van onze mobiele bar verhuur. Wij kunnen vele barren leveren maar hebben ook tuctuc’s, bakfietsen en foodtrucks. Met een mobiele bar maakt u een feest helemaal compleet.

Barretjes zijn te huur voor zowel grote als kleine aangelegenheden. Tijdens de bijzondere bijeenkomst moeten er natuurlijk wel genoeg drankjes en eten voorhanden zijn. Vanaf een bar bestelt u eenvoudig uw frisdrank, champagne of geweldige cocktail. Wij helpen u graag met het opbouwen van een professionele bar.

Lees meer

Barplanet

Bar huren in verschillende designs

In onze uitgebreide assortiment kunt u een mobiele bar huren in verschillende designs. Daarmee organiseert u een feest of bijeenkomst die uw gasten niet snel zullen vergeten. Zo is onze cocktailbar ideaal voor een gezellig feest waar de alcohol rijkelijk mag vloeien. Geniet aan de bar van heerlijke cocktails zoals Pornstar Martini of een Mojito. Of wellicht geeft u de voorkeur aan een sfeervol feest met minder drukte. In dat geval kunt u bijvoorbeeld een koffie- of lounge bar huren.

Onze producten zijn modern en van verschillende handigheidjes voorzien. Zo beschikt de designbar over LED-verlichting en zelfs LCD-schermen. Deze zijn uiterst geschikt voor een themafeest vol glitter en glamour. Of geniet van heerlijke koffiesmaken door onze perfecte koffiebar.

Deze worden bediend door professionele baristi die u en uw gasten graag een lekker kopje koffie voorschotelen met schitterende latte art.

Professionele uitstraling

We verhuren niet alleen een mobiele bar voor feesten. Ook beursbalies behoren namelijk tot ons uitgebreide assortiment. Dit product is ideaal wanneer u bijvoorbeeld in gesprek wilt met bezoekers tijdens een zakelijke beurs. Een bar maakt het voeren van een gesprek meer ontspannen dan wanneer u aan een tafel zit. Bovendien is het gemakkelijk om even iets op te schrijven aan de bar.

Wellicht levert de professioneel ogende beursbar u nog extra klanten op.

Mobiele bar van Barplanet

Met het huren van een bar schotelt u familie, vrienden of gasten lekkere drankjes voor. Uw feest krijgt er veel meer uitstraling door. Maar daarmee bent u zeker nog niet klaar. Voor een complete bar zult u namelijk ook krukken, glazen en alcohol in huis moeten halen. Wij helpen u graag met al het regelwerk. Zo leveren we de producten af op de gewenste locatie, en zijn onze professionele medewerkers na afloop verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden.

Voor een geslaagd feest of evenement huurt u dan ook een mobiele bar van Barplanet. Deze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei thema’s en voor diverse aangelegenheden. Wij nemen met veel plezier al het regelwerk voor u over. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van de feestelijke sfeer aan de bar.

Barplanet
Barplanet

Mobiele bar huren op maat

Een mobiele bar huren kan ook nog eens op maat. Het leuke van Barplanet is namelijk dat wij niet alleen onze eigen bars ontwerpen en produceren, maar ook die van anderen. Onder andere ING, Shell, Holland Casino en Jack Daniels gingen u voor en lieten een bar met huisstijl ontwerpen en produceren door Barplanet. Deze bars worden dan ook regelmatig door de genoemde bedrijven gehuurd. Informeer eens naar de mogelijkheden voor de productie van uw eigen bar op maat.

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.