Licht en geluidsverhuur

Licht en geluid voor uw evenement.

Op zoek naar geluid en licht of een dj voor uw evenement? Samen met onze partner die uitgebreide ervaring heeft met de verhuur van licht, geluid en special effects maken wij samen voor iedere gelegenheid een totaalbeleving. In goed overleg kunnen wij het juiste pakket voor u samenstellen om uw evenement succesvol te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, opening, werkborrel, bedrijfsfeest of een festiviteit, wij kunnen voor elk soort evenement de juiste licht- en geluidsapparatuur met bijpassende dj leveren.

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Geluidssets tot 50, 150, 250 of meer personen
Basis verlichting, uitgebreide set of truss lichtbrug
Lasers, blacklights, movingheads en sterrendoeken
Luxe booth, truss booth of een verhoogd podium
Confetti, vuurwerk, rookmachine of bellenblaas
Dj tussen de 50,- tot 100,- euro per uur. Genre afhankelijk.
Pioneer Nexus 2 dj set, mic en monitor bij elke set!

Hieronder staan een aantal voorbeelden. Elk pakket kan zodanig worden aangepast dat het perfect past in de stijl van uw evenement. Vraag direct een offerte aan.

DJ’s

Het inhuren van een goede DJ is een belangrijk onderdeel van uw evenement of huwelijk. De DJ bepaalt de sfeer waar u naar opzoek bent. Zo kunt u kiezen uit verschillende muziekstijlen: House, urban, techno, disco, 70s, 80s, 90s maar ook allround. Een DJ inhuren kost tussen de €50,- en €100,- per uur, afhankelijk van uw wensen. (zangers en saxofonisten zijn ook mogelijk)

DJ's

Sparkular

Vuuwerk fonteinen voor indoor gebruik. Geeft een warme sfeer aan je bruiloft of bedrijfsfeest. Voor het gebruik van deze vuurwerkfonteinen heb je geen vergunning of pyro certificaat nodig. De sparkulars worden geleverd inclusief 15 minuten vuurwerkpoeder + een eenvoudige controller die door de dj kan worden bediend.

Sparkular vuurwerk

Confetti

Maak je feest compleet met confetti. Deze set bestaat uit:
2x Confetti lanceersysteem
8x Confetti buis (Alle kleuren mogelijk)
1x controller voor het afvuren

Confetti

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Niet voldaan aan verwachtingen

Voor een event heb ik Barplanet ingeschakeld om barren, GT en bier, en een koffiebakfiets te verzorgen. De koffiebakfiets zag er goed uit en barista was professioneel. Echter de barren waren niet compleet, er zaten haren in de spoelborstel, de juiste aansluitingen waren niet aanwezig, de kranen zaten los en er zat geen stop in de spoelbak. Na het event gaven wij hierover feedback om dit kunnen oplossen. Ondanks diverse pogingen dit uit te leggen kregen wij geen begrip. We betreuren deze manier in onze ogen onprofessionele houding.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMarlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
61 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Licht en geluidsverhuur
5 (100%) 5 votes