Mobiele koffiebar op locatie

Barplanet zorgt voor perfecte koffie op locatie in heel Nederland. Of u een evenement organiseert, een bruiloft geeft óf dat u koffie wilt aanbieden op een beurs, onze mobiele koffiebar is overal inzetbaar. Wij zorgen ervoor dat uw gasten genieten van een heerlijk kopje koffie op locatie, geserveerd door professionele Barista’s.

Professionele & gecertificeerde barista’s
Ruime keuze uit bars
Fairtrade koffie
Uitgebreid koffie en thee menu
Biologische producten
Op elke locatie

Reviews
4,8 / 5,0

Mobiele koffiebar

Uniek en op maat gemaakt

De unieke design bars van Barplanet worden door onszelf geproduceerd en komen in diverse formaten en stijlen. Wij hebben een geschikte bar voor elke locatie. Daarnaast maken wij ook bars op aanvraag. Of u opzoek bent naar een strakke design bar of juist een authentieke vintage bar, bij Barplanet bent u aan het juiste adres

Onze gecertificeerde baristi maken koffie van 100% arabica bonen gezet met de hoogste kwaliteit espresso machines, waaronder la marzocco. Hiermee wordt werkelijk heerlijke koffie op locatie geserveerd. Onze koffie is dan ook niet te vergelijken met wat thuis of op kantoor gedronken wordt.

Wij bieden een persoonlijke koffiekaart aan met daarop een ruim aanbod aan koffies en melkkoffies. De keuze varieert van de bekende café americano, espresso of cappuccino tot frappuccinos en machiatos. De melkkoffies worden voorzien van latte art. Dit is het maken van mooie vormpjes in het melkschuim, waardoor de koffies een lust voor het oog worden en onze baristi luxe koffie op locatie kunnen serveren.

Naast een groot aanbod aan koffies hebben we ook een ruime keuze in thee, waaronder verse muntthee en gemberthee. Dit alles wordt geserveerd in chique porseleinen servies of in bijpassend kartonnen bekers, waarop we eventueel ook uw logo kunnen plaatsen. Contacteer ons voor een prijsopgave.

Koffie op feesten

Koffie is in Nederland erg populair. Daarom zal een koffie op uw feest door velen met open armen worden ontvangen. Of het gaat om een bruiloft, een zakelijk evenement of een familiegelegenheid, onze bars 100% arabica bonen zullen een waardevolle toevoeging zijn aan het evenement. Wij komen met onze mobiele koffiebar naar elke locatie in Nederland en laten uw gasten onbeperkt genieten van onze koffie op locatie.

Koffie bij beurstands

Door uw gasten bij uw stand een kopje koffie aan te bieden zullen zij zich welkom en gewaardeerd voelen. U zult meer aanloop krijgen, en bezoekers zullen langer blijven hangen. Daarnaast draagt een koffiebar ook bij aan een leuke sfeer bij uw stand. Het maakt een goede indruk op de gasten. Onze bars kunnen we inbouwen op een stand zodat ze perfect in de stand passen. De kwaliteit van de koffie en het personeel zijn een waardevolle toevoeging voor het succesvoller laten verlopen van uw beurs. Vul uw koffie catering aan met bijvoorbeeld onze infused waters of smoothies. Vraag vandaag nog een offerte aan of bel naar 075 – 6146036.

Koffie op locatie
Mobiele koffiebar

Onze barista op locatie

Wij werken met gecertificeerde baristi die gespecialiseerd zijn in het maken van de perfecte kop koffie of thee. Ze kunnen de mooiste latte art maken, en geven graag advies. Onze vriendelijke baristi zorgen voor een warm ontvangst van uw gasten. Daarbij verzekeren wij enkel een barista op locatie met een verzorgd uiterlijk en uitstekende vak kennis, waardoor zij een waardevolle toevoeging zijn aan de uitstraling van uw beursstand of evenement. Heeft u interesse gekregen in de Mobiele koffiebar met koffie op locatie van Barplanet?

Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons.

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.