Mobiele koffiebar

Koffie op locatie nodig? Onze mobiele koffiebar brengt luxe koffie op elk gewenste locatie in Nederland.

Mobiele koffiebar op locatie

Barplanet zorgt voor goede koffie op locatie in Nederland. Of u een evenement organiseert, een bruiloft geeft óf dat u koffie wilt aanbieden op een beurs, onze mobiele koffiebar (met barista) is overal inzetbaar. Wij zorgen ervoor dat uw gasten onbeperkt genieten kunnen van een heerlijk kopje koffie bij onze eigengemaakte mobiele loungebars. Daarnaast zal elke barista op locatie van Barplanet uw gasten vriendelijk ontvangen.

Uniek en op maat gemaakt

De unieke design bars van Barplanet worden door onszelf geproduceerd en komen in diverse formaten en stijlen. Daarom kunnen wij u de juiste mobiele koffiebar aanbieden voor uw locatie. Wij bieden ook eigengemaakte mobiele loungebars en kunnen een bar inbouwen op een stand.

Onze stijlvolle bars zijn echte eye-catchers met hoogglans design, LED-verlichting en een sfeervolle aankleding. Indien u toch een wat lossere setting in gedachten heeft, dan zijn de houten mobiele bars zeer geschikt. Voor ieder interieur hebben wij een passende bar. Daarnaast zijn we volledig zelfvoorzienend. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt en wij kunnen aan de slag. Barplanet biedt de mogelijkheid om uw logo op de mobiele koffiebar te plaatsen zodat deze persoonlijk wordt. Uw logo kan ook geplaatst worden op de kleding van onze barista’s en op de luxe wegwerpbekers.

Mobiele koffiebar met Barista op locatie

Luxe koffie op locatie

Onze gecertificeerde baristi maken koffie van Bocca coffee en ze gebruiken de hoogste kwaliteit machines van het Nederlandse merk Kees van der Westen. Hiermee wordt werkelijk heerlijke koffie op locatie geserveerd. Onze koffie is dan ook niet te vergelijken met wat thuis gedronken wordt.

Wij bieden een persoonlijke koffiekaart aan met daarop een ruim aanbod aan koffies en melkkoffies. De keuze varieert van de bekende café americano, espresso of cappuccino tot de minder gedronken frappuccinos en machiatos. De melkkoffies worden voorzien van latte art. Dit is het maken van mooie vormpjes in het melkschuim, waardoor de koffies een lust voor het oog worden en onze baristi luxe koffie op locatie kunnen serveren.

Naast een groot aanbod aan koffies hebben we ook een ruime keuze in thee, waaronder verse muntthee. Dit alles wordt geserveerd in chique porseleinen servies of in luxe wegwerpbekers, waarop we eventueel ook uw logo kunnen plaatsen.

Koffie op feesten

Koffie is in Nederland erg populair. Daarom zal een koffie op uw feest door velen met open armen worden ontvangen. Of het gaat om een bruiloft, een zakelijk evenement of een familiegelegenheid, onze bars met Bocca coffee zullen een waardevolle toevoeging zijn aan het evenement. Wij komen met onze mobiele koffiebar naar elke locatie in Nederland en laten uw gasten onbeperkt genieten van onze koffie op locatie.

Koffie bij beursstands

Door uw gasten bij een stand een kopje koffie aan te bieden zullen zij zich welkom en gewaardeerd voelen. U zult meer aanloop krijgen, en bezoekers zullen langer blijven hangen. Daarnaast draagt een koffiebar ook bij aan een leuke sfeer bij uw stand. Het maakt een goede indruk op de gasten. Onze bars kunnen we inbouwen op een stand zodat ze prima passen. Wij begrijpen als geen ander dat de kwaliteit van de koffie en het personeel een waardevolle toevoeging zullen zijn voor het succesvoller laten verlopen van uw beurs. Vul uw koffie catering aan met onze infused waters.

Onze barista op locatie

Wij werken met gecertificeerde baristi die gespecialiseerd zijn in het maken van de perfecte kop koffie. Ze kunnen de mooiste latte art maken, en geven graag advies. Onze vriendelijke baristi zorgen voor een warm ontvangst van uw gasten. Daarbij verzekeren we enkel een barista op locatie met een verzorgd uiterlijk, waardoor zij een waardevolle toevoeging zijn aan de uitstraling van uw beursstand of evenement. Wie wil nou niet een van de onderstaande barista op locatie hebben!

Heeft u interesse gekregen in de Mobiele koffiebar met koffie op locatie van Barplanet? Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan, of bel ons voor meer informatie.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Marlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam
Prettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
Goede opvolging, duidelijke offerte, nette presentatir en geruisloze service met een duidelijke extra stap!
-
Enthousiast, bekwaam en flexibel. Goede en vers gesneden ingredienten voor de cocktails
- Purmerend
58 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.