Juicebar op locatie

We kunnen onze verse sappen praktisch op iedere locatie bereiden.

Tijdens uw ideale en strak georganiseerde evenement mag een heuse sapbar met verse sappen natuurlijk niet ontbreken! Trakteer uw gasten op een vers en vooral gezond sapje en laat hen genieten van de heerlijke smaak van vers geperste groente- en fruitsoorten. Uw gasten zullen deze mogelijkheid zeker op prijs stellen en zullen de sapbar een kleurrijke en gezonde aanvulling vinden op uw evenement.

Juicebar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Reviews
4,8 / 5,0

Juicebar op locatie

Op elke locatie

De sappen die Barplanet perst, zijn fruitsappen en groentesappen uit zogenaamde ‘slow juicers’. Deze techniek zorgt ervoor dat vitamines en enzymen 7x beter bewaard blijven tijdens de koude persing. Dit betekent dat de sappen en smoothies niet alleen gezond líjken, ze zijn ook gezond! We kunnen onze verse sappen praktisch op iedere locatie bereiden. In overleg met u kan dit in een van onze mooie bars of in een bestaande locatie, zoals bijvoorbeeld een balie op een beursstand.

Tevens kan ons team een unieke ”signature” smoothie voor uw evenement creëren, gebaseerd op de naam of kleur(en) van uw thema feest, de aard van het evenement of een specifieke nationaliteit.

Deze smoothie kan als welkomst smoothie op uw feest/ evenement worden geserveerd en maakt uw strak georganiseerde evenement tot een feestelijk hoogstandje!

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.