Gin tonic bar huren

Gin tonic bar via Barplanet, wij nemen u graag mee in de wereld van Gin en Tonic. Zo kunt u onze geheel in stijl verzorgde Gin-Tonic Bar huren om uw feest of event net even dat extra’s mee te geven. Ook is het mogelijk om onze Gin-Tonic Bar te combineren met een andere (cocktail) bar om uw gasten nog meer keuze en vermaak te bieden. De Gin en Tonic Bar kan worden uitgebreid met flairtenders om een echte show te maken van de diverse gins die live gemixt worden.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Komende zomer kunt u volop genieten van de populaire cocktail gin tonic. Het is namelijk een ideaal drankje voor een zonnige dag. Ook past de populaire gin tonic perfect bij elk feest. Na het drinken van deze cocktail gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer. Voor een onvergetelijk feest kunt u een gin tonic bar huren.

Reviews
4,8 / 5,0

Gin tonic bar huren

Gin tonic

Gin tonic is een van de populairste cocktails ter wereld. Van Spanje tot Australië geniet men tijdens het uitgaan van dit stijlvolle drankje. Maar ook voor onder andere gelegenheden is dit drankje ideaal. Zo kunt u er prima mee proosten op een verjaardags- of huwelijksfeest.

Bijzonder genoeg is gin tonic niet heel moeilijk om te maken. U begint met het inschenken van het vrij sterke drankje gin. Deze heeft de vrij sterke smaak van jeneverbessen. Daarna voegt u een groot aantal ijsblokjes toe, en schenkt er tonic bij. Om het geheel af te maken garneert u de cocktail met wat fruit of groente.

Vervolgens kunt u genieten van een heerlijk verfrissende cocktail.

Gin tonic bar huren

In onze shop kunt u een gin tonic bar in diverse stijlen huren. Laat het soort cocktailbar afhangen van het type feest dat u geeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bar met houten fruitkisten. Plaats bijvoorbeeld verse limoenen in de kisten voor een zonnige uitstraling. Garneer de gin-tonic drankjes vervolgens met rozenblaadjes, steranijs, komkommer en citrusvruchten voor een heerlijk frisse smaak.

Professionele cocktailshakers

Voor de perfecte smaak van een gin-tonic kunt u het beste professionele cocktailshakers inhuren. Deze experts weten namelijk precies de juiste dosering voor een heerlijke cocktail. Bij ons kunt u deze professionals eenvoudig boeken. Bovendien maken de cocktailshakers er achter de gin tonic bar een groot feest van. Met een flinke dosis professionaliteit en snelheid mixen ze de cocktail live. Ze gebruiken grote hoeveelheden ijs, en schenken de gin tonic vervolgens in grote copa / ballonglazen.

Bevroren copa glazen met de instant freezer

Een ander showelement waar Barplanet uniek mee is in Nederland, is het bevriezen van de gin-tonic glazen. Barplanet is in het bezit van een instant freezer die binnen luttele seconden het glas bevriest en een extra showelement toevoegt aan het bereiden van een cocktail. Het bevriezen van de glazen geeft gegarandeerd een ‘WOW’ reactie. De instant freezer is uiteraard te branden.

Gin tonic bar huren
Gin tonic bar huren

Een spetterende avond met flairtenders

Een spetterende avond beleeft u ook met zogeheten flairtenders. Dit zijn cocktailshakers die er een spectaculaire show van maken. Tijdens het mixen van de drankjes gooien ze namelijk flessen over en weer. Dit ziet er spectaculair uit, en gaat bijzonder genoeg altijd goed.

Na afloop kunt u genieten van een perfecte gin-tonic.

De flairtenders zorgen niet alleen voor lekkere drankjes, maar ook voor het nodige entertainment tijdens uw feest. Het is mogelijk om bij ons flairtenders in te huren. Wij zorgen voor voor echte professionals die uw feest onvergetelijk maken. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De perfecte ingrediënten voor een geweldig feest

Professionaliteit en service vormen de perfecte ingrediënten om het huren van een gin tonic bar tot een succes te maken. Wij werken graag op deze manier. Zo zijn onze professionele cocktailshakers goed opgeleid. Ze weten precies hoe ze voor uw gasten lekkere gin-tonics moeten maken. De spectaculaire flairtenders gaan zelfs nog een stapje verder. Met een gin tonic bar geeft u elk feest dan ook een extra dimensie. In ons uitgebreide assortiment heeft u de keuze uit gin tonic barretjes in diverse stijlen, en professionele cocktailshakers en flairtenders.

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.