Fruitbar op locatie

Voorzie uw gasten of bezoekers met gezonde fruitsnacks

In combinatie met een smoothiebar kunt u ook een fruitbar op locatie huren om uw gasten te voorzien van heerlijke tropisch vruchten en exotisch fruit. Het verse fruit wordt op locatie gesneden door het gastvrije personeel en zal u en uw gasten voorzien van uw dagelijkse behoefte aan fruit. De variatie aan fruit is zeer uitgebreid en zal niet alleen bestaan uit appels, bananen, peren en druiven. Verder zal het fruit op de wijze opgemaakt worden zoals u wenst. We kunnen fruitbakjes, fruitschaaltjes, fruitsticks of groentesticks maken die een lust voor het oog zullen zijn.

vinkFruitbar op locatie
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Fruit op uw beursstand

De fruitbar op locatie zal in de stijl komen zoals u die wenst. Vooraf zullen we doornemen wat voor uitstraling u wenst te hebben en nemen daar in samenspraak met u bar voor mee. Op de barverhuur pagina ziet u de verscheidene mogelijkheden aan bars.

Natuurlijk is het ook mogelijk om alles vanachter uw bar of stand te regelen.

Fruitbar op locatie

Fruit op festivals

In het festivalseizoen is er veel vraag naar vers fruit op locatie, een fruitbar huren van Barplanet zal zorgen voor de meest gezonde snacks op uw terrein. Wij kunnen op verschillende manier samenwerken om zo een hoog mogelijk rendement te behalen. Inhoud van de bekers, de marges, muntprijzen en geschatte verkopen hebben wij al vaker over nagedacht en adviseren wij u graag in. Een fruitbar in combinatie met smoothies en verse sappen staat garant voor een grote aanloop van bezoekers/festivalgangers. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden met onze cocktailbar op festivals.

Barplanet biedt

– gastvrij en meedenkend personeel.
– een all-inclusive concept, u heeft geen omkijken.
– verscheidene mogelijkheden aan bars.
– mogelijkheid tot branden van de bars, bekertjes en menukaarten
– een grotere aantrekkingskracht van uw stand op de beurs

Krijgt u al trek in een gezonde snack?

Vraag dan een offerte aan voor de lekkerste tussendoortjes die er bestaan.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Niet voldaan aan verwachtingen

Voor een event heb ik Barplanet ingeschakeld om barren, GT en bier, en een koffiebakfiets te verzorgen. De koffiebakfiets zag er goed uit en barista was professioneel. Echter de barren waren niet compleet, er zaten haren in de spoelborstel, de juiste aansluitingen waren niet aanwezig, de kranen zaten los en er zat geen stop in de spoelbak. Na het event gaven wij hierover feedback om dit kunnen oplossen. Ondanks diverse pogingen dit uit te leggen kregen wij geen begrip. We betreuren deze manier in onze ogen onprofessionele houding.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMarlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
61 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Fruitbar op locatie
4.5 (90%) 34 votes