Fruitbar op locatie

Voorzie uw gasten of bezoekers met gezonde fruitsnacks

In combinatie met een smoothiebar kunt u ook een fruitbar op locatie huren om uw gasten te voorzien van heerlijke tropisch vruchten en exotisch fruit. Het verse fruit wordt op locatie gesneden door het gastvrije personeel en zal u en uw gasten voorzien van uw dagelijkse behoefte aan fruit. De variatie aan fruit is zeer uitgebreid en zal niet alleen bestaan uit appels, bananen, peren en druiven. Verder zal het fruit op de wijze opgemaakt worden zoals u wenst. We kunnen fruitbakjes, fruitschaaltjes, fruitsticks of groentesticks maken die een lust voor het oog zullen zijn.

Fruitbar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Reviews
4,8 / 5,0

Fruitbar op locatie

Fruit op uw beursstand

De fruitbar op locatie zal in de stijl komen zoals u die wenst. Vooraf zullen we doornemen wat voor uitstraling u wenst te hebben en nemen daar in samenspraak met u bar voor mee. Op de barverhuur pagina ziet u de verscheidene mogelijkheden aan bars. Natuurlijk is het ook mogelijk om alles vanachter uw bar of stand te regelen.

Fruit op festivals

In het festivalseizoen is er veel vraag naar vers fruit op locatie, een fruitbar huren van Barplanet zal zorgen voor de meest gezonde snacks op uw terrein. Wij kunnen op verschillende manier samenwerken om zo een hoog mogelijk rendement te behalen. Inhoud van de bekers, de marges, muntprijzen en geschatte verkopen hebben wij al vaker over nagedacht en adviseren wij u graag in.

Een fruitbar in combinatie met smoothies en verse sappen staat garant voor een grote aanloop van bezoekers/festivalgangers. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden met onze cocktailbar op festivals.

Barplanet biedt

Gastvrij en meedenkend personeel.
Een all-inclusive concept, u heeft geen omkijken.
Verscheidene mogelijkheden aan bars.
Mogelijkheid tot branden van de bars, bekertjes en menukaarten
Een grotere aantrekkingskracht van uw stand op de beurs

Krijgt u al trek in een gezonde snack?

Vraag dan een offerte aan voor de lekkerste tussendoortjes die er bestaan.

Fruitbar op locatie

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.