Foodtruck huren? Zo werkt het

Bij Barplanet kunt u eenvoudig een foodtruck huren tegen een goede prijs! Organiseert u bijvoorbeeld een foodfestival, bedrijfsfeest of privéfeest? Of wilt u een foodtruck inzetten als verlengstuk voor uw restaurant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meerdere foodtrucks, die inzetbaar zijn voor verschillende concepten. Zo kunnen de foodtrucks gebruikt worden als G&T bar, smoothie bar en nog veel meer!

Daarnaast hebben wij een Flammkuchen Foodtruck waar verse flammkuchen worden geserveerd die op festivals vaak gedeeld worden. Vanuit deze foodtruck worden verse flammkuchen geserveerd die op festivals vaak worden gedeeld. Uiteraard is het mogelijk om hier uw eigen invulling aan te geven!

Foodtruck huren
Voor elk budget
Op iedere locatie
Eigen invulling mogelijk
Ervaren professionals
Voor iedereen mogelijk zowel zakelijk als particulier

Onze foodtrucks zijn inzetbaar voor verschillende concepten, zoals G&T, smoothies, pizza’s en nog veel meer!

Reviews
4,8 / 5,0

Foodtruck huren

Flammkuchen catering, wat kunt u verwachten?

De Flammkuchen Foodtruck wordt door ons altijd op locatie opgebouwd. Dit is inclusief statafels en zitjes. Door de grote ingebouwde oven kunt u een onbeperkt aantal personen bedienen. Met het huren van onze foodtruck zal het u dan ook aan niets ontbreken. Daarnaast hebben wij een uitgebalanceerd menu gecreëerd met 5 soorten flammkuchen, onderverdeeld in vlees, vegetarisch en vegan:

  • Classic met spek, kaas en ui;
  • Pulled chicken met hoisin, afgetopt met bosui;
  • Serranoham deluxe, rucola, truffelmayonaise en kaas;
  • Geitenkaas met honing en rucola;
  • Kastanjechampignons met muhammara, cherry tomaatjes, courgette en basilicum.

‘Flamm in de kuchen’ Foodtruck huren

Wilt u onze foodtruck huren? Wij bieden verschillende opties aan! U kunt altijd rekenen op de beste service en grootste toewijding.

  • U kunt onze foodtruck huren inclusief alle materialen; onze kwalitatieve materialen bieden altijd een meerwaarde aan uw evenement of foodfestival;
  • De foodtruck huren voor particulier of zakelijk gebruik;
  • De foodtruck is geschikt voor elke gelegenheid.

Foodtruck huren in combinatie met..

U denkt eraan om een foodtruck te huren? Bij ons kunt u een foodtruck huren in combinatie met curryworsten, smoothies, koffie, limonades en nog veel meer! Hiermee ontnemen wij u veel werk, zodat u vooral kunt uitkijken naar een fantastisch evenement. Wij streven ernaar om samen een succesvol evenement te organiseren.

Heeft u nog vragen omtrent de ‘Flamm in de Kuchen’ foodtruck of het huren van een foodtruck? Wij staan u graag te woord via de telefoon of via de mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om samen tot de beste oplossing te komen.

Bekijk ook onze uitgelichte foto’s om een sfeerimpressie te krijgen van onze foodtruck en alle geslaagde evenementen waar de truck heeft gestaan!

Foodtruck huren

Bekijk onze foodtrucks

Flamm in de kuchen foodtruck

Flammkuchen foodtruck koper

Peaky Fryers Foodtruck

Curryworsten Foodtruck

Barista Foodtruck

Smoothie Foodtruck

Drank catering

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.