Foodtruck huren

Wilt u een foodtruck huren? Maak uw foodfestival of bedrijfsfeest compleet met onze Foodtruck 'Flamm in de Kuchen'!

Foodtruck huren? Zo werkt het

Een foodtruck huren tegen een goede prijs is bij BarPlanet geen probleem. Organiseert u bijvoorbeeld een foodfestival, bedrijfsfeest of privéfeest en bent u op zoek naar een foodtruck met een unieke uitstraling? Dan vindt u onze foodtruck vast en zeker een lust voor het oog. De Flammkuchen Foodtruck heeft een uitstraling die doet denken aan de ‘Western Jail’. Vanuit de foodtruck worden verse flammkuchen geserveerd die meestal gedeeld worden gegeten.

vinkFoodtruck huren
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Foodtruck huren

Flammkuchen catering, wat kunt u verwachten?

De Flammkuchen Foodtruck wordt altijd in zijn gehele setting op locatie opgebouwd. Dit is inclusief statafels en zitjes. Door de grote ingebouwde oven is er capaciteit om tot wel 120 personen per uur te bedienen. Het zal u dan ook aan niets ontbreken. Daarnaast is er een uitgebalanceerd menu gecreëerd met 5 soorten flammkuchen onderverdeeld in vlees, vis en vegetarisch:

  • Classic; met spekjes, kaas en ui.
  • Pulled chicken met hoisinsaus en afgetopt met bosui.
  • Geitenkaas met honing, walnoten en rucola.
  • Gerookte wilde zalm met wasabi en sesamzaad.
  • Nutella met banaan en kokos.

‘Flamm in de Kuchen’ Foodtruck huren

Wilt u deze foodtruck huren? De flammkuchen catering bieden wij op verschillenden manieren aan, onze service en toewijding krijgt u er gratis bij:

  • U kunt onze food truck huren inclusief alle materialen; onze kwalitatieve materialen bieden altijd een meerwaarde aan uw evenement of foodfestival.
  • De foodtruck is geschikt voor elk soort gelegenheid, in welke grootte dan ook.
  • Uitkoop van minimaal 100 verse flammkuchen.
  • Directe verkoop met een vaste afkoopsom of aantrekkelijke afdrachtpercentages.

Foodtruck huren in combinatie met..

Onze foodtruck huren kan tevens gehuurd worden in combinatie met curryworsten, cocktails, smoothies, koffie, limonades of andere huurgoederen. Hiermee ontnemen wij u van veel werk en kopzorgen, zodat u vooral kunt uitkijken naar een fantastisch evenement waar lekker gegeten en gedronken wordt. Wij streven ernaar om gezamenlijk een succesvol evenement te organiseren.

Heeft u nog vragen omtrent de Flammkuchen Foodtruck, de verhuur of wilt u eens uw wensen met ons bespreken? Wij staan u graag te woord via de telefoon Ook per e-mail zijn wij te bereiken en u heeft ook de mogelijkheid om u het contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om samen tot de beste oplossing te komen.

Bekijk ook de foto-impressie onderaan deze pagina om een beeld te krijgen van onze foodtruck en de geslaagde evenementen waar de truck heeft gestaan.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Foodtruck huren
4.3 (86.19%) 42 votes