Flairtenders op Locatie

Flairtenders op locatie maken cocktails in een spectaculaire show door het gooien en vangen van flessen en het tegelijk mixen van de drankjes. Het flairen is bekend geworden door Tom Cruise, die in de film ‘Cocktail’ de rol van flairtender speelde. Alleen de beste flairbartenders waaronder kampioenen uit Nederlandse en Internationale competities, werken voor Barplanet.

Flairtenders op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Flairen is niet alleen het gooien en vangen van flessen. Flair is een bedrijfsfilosofie. Flairtenders leveren het complete pakket aan entertainment door lach, interesse, snelheid, show en niet te vergeten: perfecte cocktails.

Reviews
4,8 / 5,0

Flairtenders op locatie

Waarom een flairtender?

Flairbartenders of ook wel showshakers genoemd kunnen geboekt worden in combinatie met één van onze cocktailbars op locatie, gin-tonicbar op locatie of smoothiebars. Door middel van flairbartending zullen zij uw gasten vermaken met een ware show, waardoor het entertainment gehalte vele malen groter zal zijn. Gasten zullen uw feest zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, of beursbezoek dan ook nog langer herinneren. Neem contact met ons op om onze flairtenders nu te boeken!

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.