Event catering op locatie

Bier, wijn, fris pakket

Barplanet is uw partner in het verzorgen van event catering op elke locatie in de Benelux. Door onze uitgebreide ervaring met het organiseren van event catering maken wij van iedere gelegenheid een totaalbeleving. In goed overleg kunnen wij het juiste pakket voor u samenstellen om uw evenement succesvol te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, opening, werkborrel, bedrijfsfeest of een festiviteit, bij Barplanet is alles mogelijk.

Diverse cateringsoorten
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Reviews
4,8 / 5,0

Event catering op locatie

Combinatie met buitenlands gedistilleerd cocktails of gin-tonics

Goede catering draagt bij aan een geslaagd evenement. Zo kunt u bij Barplanet bijvoorbeeld ook kiezen voor een event catering met diverse buitenlandse gedistilleerde dranken, speciaal bieren of een combinatie van onze specialiteit op het gebied van cocktail en gin-tonic catering.

Barplanet werkt uitsluitend met A-kwaliteit producten en professioneel personeel om te streven naar tevredenheid en een succesvol evenement.

Foodconcept

Barplanet is ook u event cateraar op het gebied van foodconcepten. Barplanet beschikt namelijk over drie authentieke Foodtrucks die de beleving op uw evenement nog intenser kunnen maken. In goed overleg kunnen wij diverse passende eetmenu’s aanbieden die aansluit bij uw wensen.

Wat Barplanet voor u kan betekenen!

Diverse drankarrangementen
Ruim assortiment aan mobiele bars
Voor elk gewenst budget
Event catering op iedere locatie
Professioneel personeel

Ons menu

Door ons ruime assortiment aan mobiele barconcepten wordt het mogelijk om voor uw evenement de perfecte samenstelling te maken. Wij kunnen desgewenst speciale bars ontwikkelen in de stijl en wensen van de klant. Met ervaren professionals en de juiste benodigdheden kunnen wij tot in de puntjes uw evenement verzorgen.

Om u alvast te helpen hebben wij twee verschillende drankmenu’s samengesteld die aansluiten bij uw evenement. Naast de aangeboden drankarrangementen is er natuurlijk genoeg ruimte voor eigen invulling.

Optie A: Bier/Wijn/Fris
Fris: Coca Cola, Coca cola zero, Spa rood, Spa blauw, Ice Tea, Sprite, Fanta.
Sappen: Jus d’orange, appelsap
Bier: Tapbier (afhankelijk van de locatie)
Midden segment Wijnen: 2 droge witte wijn, 1 zoete witte wijn, 1 rosé en 1 rode wijn

Optie B: Bier/Wijn/Fris
Fris: Coca Cola, Coca cola zero, Spa rood, Spa blauw, Fanta Orange, Sprite, Lipton Ice Tea, Bitter lemon, cassis, Ice t Green, Tonic
Sappen: Jus d`orange, appelsap, ananassap en cranberry sap
Bieren: Heineken tapbier (locatie afhankelijk), Texelse skuumkoppe, en Heineken 0.0%
Hoger segment wijnen: 2 droge witte wijnen, 1 zoete witte wijn, 1 rosé en 2 rode wijnen, 1 cava

Event catering op locatie

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.