Cocktail workshops

Volg een cocktail workshop bij Barplanet.

Volg een cocktail workshop

Heeft u altijd al willen leren hoe u de lekkerste cocktails kunt maken? Dan kunt u een cocktail workshop volgen bij Barplanet. Tijdens een van onze cocktail workshops leert u niet alleen de lekkerste drankjes te bereiden, maar mag u ook al uw drankjes proeven en opdrinken. Benieuwd welke cocktail workshops wij aanbieden? Bekijk dan ons aanbod leerzame en gezellige workshops op onze website.

vinkCocktail workshops
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Cocktail workshops

Stel uw eigen workshop samen

Barplanet biedt standaard workshops aan volgens een vaste indeling, maar het is ook mogelijk om uw eigen workshop samen te stellen. Heeft u bepaalde wensen of eisen met betrekking tot uw workshop of wilt u een geheel op maat gemaakte workshop volgen? Dan is dit altijd mogelijk. Iedere workshop kan helemaal aan uw wensen, behoeften en eisen worden ingesteld en u kunt bovendien helemaal zelf kiezen welke cocktails u wilt maken tijdens de workshop. Of u nu houdt van de populaire cocktails of juist liever cocktails maakt die u nog nooit geproefd heeft: alles is mogelijk. Geef uw wensen aan ons door en wij stellen de perfecte workshop voor u samen. En wilt u een cocktail maken zonder alcohol, bijvoorbeeld omdat u zelf niet drinkt of omdat er minderjarigen meedoen met de workshop? Dan is dit uiteraard ook mogelijk, want er zijn ook heerlijke cocktails die zonder een druppel alcohol worden gemaakt.

Kiest u voor een van de workshops uit ons vaste aanbod, dan kunt u kiezen voor een workshop van 50 minuten of een workshop van 1,5 uur. Bij de workshop van 50 minuten maakt u 1 cocktail en 1 shooter, terwijl u bij de cocktail van 1,5 uur voldoende tijd heeft om 3 cocktails en 1 shooter te maken. Boekt u de workshop van 1,5 uur, dan krijgt u ook nog een leuk presentje om de gezellige dag altijd te blijven herinneren.

Maak uw feestje compleet

U kunt een cocktail workshop volgen omdat u dit gewoon leuk vindt door een van onze bartenders bij u thuis uit te nodigen, maar u kunt ook een workshop organiseren op uw feestje. Gaat u bijvoorbeeld trouwen en wilt u echt een unieke trouwerij? Dan komen wij graag bij u langs om uw feestje echt onvergetelijk te maken. Ook als u jarig bent, als u een jubileum viert of als u iets anders te vieren heeft, komen onze bartenders graag bij u langs om u een unieke, leerzame en vooral gezellige workshop te geven.

U kunt een workshop volgen met 10 personen, maar u kunt ook een workshop volgen met 15 of 20 personen. Zelfs als u 20 personen op uw feestje heeft, kunt u uw party dus compleet maken door een cocktail workshop te organiseren. Wilt u een cocktail workshop organiseren op uw feestje? Bekijk dan ons standaard aanbod workshops of stel een eigen workshop samen en maak uw feestje tot een groot succes.

De workshop wordt afgesloten met een competitief element waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De workshops kunnen bij u thuis, in de tuin of op een van onze locaties in Amsterdam, Zaandam, Utrecht, Haarlem, Zandvoort, e.a. worden gegeven.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Snelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.
-
Marlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam
Prettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
Goede opvolging, duidelijke offerte, nette presentatir en geruisloze service met een duidelijke extra stap!
-
59 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Cocktail workshops
4.5 (89.44%) 36 votes