Cocktails op festival, dance event of publieksevenement

Verras uw gasten met cocktails op uw event.

Premixed cocktails, een succesvol recept voor uw evenement! 

Organiseert u events en festivals en wilt u zich geen zorgen maken over de gestelde wet- en regelgeving inzake alcoholgebruik? Dan vindt u vast en zeker uw gading in het door ons ontwikkeld cocktailsysteem van premixed cocktails. Door het aanbieden van lekkere cocktails, geeft u uw evenement een stevige boost en een stijlvolle uitstraling!

Een maximaal rendement en een maximum aan smaak!

Cocktails op buitenevenementen en festivals mogen wettelijk max. 15% alcohol bevatten. Door gebruik te maken van onze premixed cocktails en alcoholvrije cocktails voldoet u aan alle eisen en kan u zich volledig concentreren op een goed verloop van uw publieksevenement of festival! De zwak-alcohol houdende festival cocktails kunnen ter plekke in de cocktailbar afgewerkt worden door de cocktailshakers zodat het drankje met de nodige flair gepresenteerd kan worden aan het publiek. Door in te zetten op premixed cocktails op uw events en festivals vermijdt u lange wachtrijen en foute doseringen. Zo haalt u een maximaal rendement uit de cocktailbar en geniet het publiek van heerlijke cocktails en een vlotte service!

vinkCocktails op uw event
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Een alcoholvrij alternatief

Omdat wij streven naar een maximale dienstverlening voor elk publiek, bieden wij ook alcoholvrije cocktails aan. Deze hebben dezelfde overheerlijke smaak en zijn een alternatief voor de alcoholhoudende cocktails. Op die manier spreekt u een breder publiek aan tijdens uw event of festival. Ook wanneer alcohol niet past in het kader van uw evenement, heeft u een professionele en evenwaardige oplossing bij de hand.

 

De mogelijkheden

Wij bieden onze diensten op drie verschillende manieren aan, onze vakkennis en toewijding krijgt u er gratis bij!

  • Het huren van onze materialen: ons kwalitatief materiaal biedt meteen een meerwaarde aan uw cocktails op buitenevenementen of festivals cocktails. Voor elke gelegenheid, groot of klein, formeel of feestelijk, bieden wij u de meest professionele materialen aan.
  • Uitkoop van minimaal 500 cocktails.
  • Directe verkoop met een vaste afkoopsom of aantrekkelijke afdrachtpercentages.

Door beroep te doen op (eventueel een combinatie van) onze diensten, kunnen wij veel werk en zorgen uit uw handen nemen en samen streven naar een zorgeloos en succesvol evenement!

Heeft u nog vragen of wilt u eens uw wensen bespreken dan staan wij u graag te woord via de telefoon, e-mail of vult u het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Niet voldaan aan verwachtingen

Voor een event heb ik Barplanet ingeschakeld om barren, GT en bier, en een koffiebakfiets te verzorgen. De koffiebakfiets zag er goed uit en barista was professioneel. Echter de barren waren niet compleet, er zaten haren in de spoelborstel, de juiste aansluitingen waren niet aanwezig, de kranen zaten los en er zat geen stop in de spoelbak. Na het event gaven wij hierover feedback om dit kunnen oplossen. Ondanks diverse pogingen dit uit te leggen kregen wij geen begrip. We betreuren deze manier in onze ogen onprofessionele houding.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMarlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
61 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Cocktails op festival
Beoordeel ons