Cocktails op festival, dance event of publieksevenement

Verras uw gasten met cocktails op uw event.

Premixed cocktails, een succesvol recept voor uw evenement! 

Organiseert u events en festivals en wilt u zich geen zorgen maken over de gestelde wet- en regelgeving inzake alcoholgebruik? Dan vindt u vast en zeker uw gading in het door ons ontwikkeld cocktailsysteem van premixed cocktails. Door het aanbieden van lekkere cocktails, geeft u uw evenement een stevige boost en een stijlvolle uitstraling!

Een maximaal rendement en een maximum aan smaak!

Cocktails op buitenevenementen en festivals mogen wettelijk max. 15% alcohol bevatten. Door gebruik te maken van onze premixed cocktails en alcoholvrije cocktails voldoet u aan alle eisen en kan u zich volledig concentreren op een goed verloop van uw publieksevenement of festival! De zwak-alcohol houdende festival cocktails kunnen ter plekke in de cocktailbar afgewerkt worden door de cocktailshakers zodat het drankje met de nodige flair gepresenteerd kan worden aan het publiek. Door in te zetten op premixed cocktails op uw events en festivals vermijdt u lange wachtrijen en foute doseringen. Zo haalt u een maximaal rendement uit de cocktailbar en geniet het publiek van heerlijke cocktails en een vlotte service!

vinkCocktails op uw event
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Een alcoholvrij alternatief

Omdat wij streven naar een maximale dienstverlening voor elk publiek, bieden wij ook alcoholvrije cocktails aan. Deze hebben dezelfde overheerlijke smaak en zijn een alternatief voor de alcoholhoudende cocktails. Op die manier spreekt u een breder publiek aan tijdens uw event of festival. Ook wanneer alcohol niet past in het kader van uw evenement, heeft u een professionele en evenwaardige oplossing bij de hand.

 

De mogelijkheden

Wij bieden onze diensten op drie verschillende manieren aan, onze vakkennis en toewijding krijgt u er gratis bij!

  • Het huren van onze materialen: ons kwalitatief materiaal biedt meteen een meerwaarde aan uw cocktails op buitenevenementen of festivals cocktails. Voor elke gelegenheid, groot of klein, formeel of feestelijk, bieden wij u de meest professionele materialen aan.
  • Uitkoop van minimaal 500 cocktails.
  • Directe verkoop met een vaste afkoopsom of aantrekkelijke afdrachtpercentages.

Door beroep te doen op (eventueel een combinatie van) onze diensten, kunnen wij veel werk en zorgen uit uw handen nemen en samen streven naar een zorgeloos en succesvol evenement!

Heeft u nog vragen of wilt u eens uw wensen bespreken dan staan wij u graag te woord via de telefoon, e-mail of vult u het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Snelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.
-
Marlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam
Prettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
Goede opvolging, duidelijke offerte, nette presentatir en geruisloze service met een duidelijke extra stap!
-
59 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Cocktails op festival
Beoordeel ons