Mobiele cocktailbar huren

Wilt u een mobiele cocktailbar huren (incl. cocktail maker)? Met de cocktailbar straalt uw feest ontspanning en plezier uit.

COCKTAILBAR OP LOCATIE

Mobiele cocktailbar huren op locatie? Barplanet is uw partner in het verzorgen van een cocktailbar op locatie. Van een verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsborrel of festival, wij maken het allemaal mogelijk. Al onze bars van klein tot groot zijn geschikt voor iedere locatie. Een cocktail feestje thuis is dan ook zo geregeld. Daarnaast zijn de verschillende bars modulair, waardoor bij grote evenementen of combinaties met een gin-tonic bar, smoothiebar mogelijk zijn. De professionele cocktailshaker zal de lekkerste cocktails aan huis maken en uw gasten verwennen. Ons team bestaat uit gastvrije heren en dames die er een onvergetelijke dag van zullen maken. Mocht er tijd en ruimte zijn dan kunnen uw gasten de cocktails zelf maken op advies van de bartender.

MOBIELE COCKTAILBAR HUREN

Een mobiele cocktailbar huren op locatie is altijd inclusief alle benodigdheden, zoals glazen, bartools, a-merk dranken, sappen, vers fruit, cocktailbartender, mobiele cocktailbar en aanvullende benodigdheden. Wij nemen alle zorg van u over en zullen een verrijking zijn voor uw feest. Vooraf bespreken wij graag uw wensen ten aanzien van uw gelegenheid om zo alles in te vullen en te leveren. Op de dag zelf zullen voorzien wij de complete uitvoering, waardoor u Op-en-Top kunt genieten. Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee, waar nodig kunnen wij adviseren.

Mobiele Cocktailbar huren

UNIEKE MOBIELE COCKTAILBAR BRANDING

U heeft een ruime keuze uit mobiele cocktailbars die bij verschillende thema’s of uitstralingen passen. Daarbij is het uiteraard mogelijk om de cocktailbars te branden of te customizen. Voorts hebben wij de beschikking over bars met LCD-schermen of krijtpanelen om uw naam of logo af spelen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een persoonlijke ‘’signature’’ cocktail voor uw event te creëren, op basis van uw (bedrijfs)naam of kleur van uw themafeest.

COCKTAILMENU

Om ieder wat wils te bieden hebben wij voor u drie verschillende menu’s samengesteld voor cocktails op locatie die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Een Klassiek menu (meest geboekt), een Tropical menu en een Deluxe menu. Aan alle menu’s zijn ook alcoholvrije cocktails toegevoegd zodat de BOB weer veilig naar huis kan rijden. Het samenstellen van een eigen cocktailmenu is natuurlijk ook mogelijk.

COCKTAIL MAKER HUREN

Bij Barplanet beschikken we enkel en alleen over professionele shakers. Een cocktail maker huren zorgt voor een indrukwekkende aanvulling op elk feest. Onze shakers hebben ervaring met bedrijfsfeesten, trouwfeesten, verjaardagsfeesten en andere evenementen. De cocktailmakers hebben gevoel voor sfeer en voegen hier met hun shakekunsten een extra dimensie aan toe. Een cocktail maker huren is dan ook altijd een goede keus.

COCKTAILBAR VERHUUR

Een mobiele cocktailbar huren doet u eenvoudig bij Barplanet. Wij houden van een goed feest. Voor cocktailbar verhuur bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Kunt u niet langer wachten en loopt het water u al in de mond? Neem dan direct contact op om uw mobiele cocktailbar te huren.

Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier eenvoudig bereiken.

Klantbeoordelingen

klantbeoordeling kiyoh barplanet

Informatie aanvragen

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.