Cocktailbar op locatie

Mobiele cocktailbar op locatie? Barplanet is uw partner in het verzorgen van een cocktailbar op elke gewenste locatie. Van een verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsborrel, beurs of festival, wij maken het allemaal mogelijk. Door ons grote aanbod aan mobiele bars hebben we voor elke locatie een geschikte bar beschikbaar.

Maak uw evenement compleet met een cocktailpakket inclusief professionele cocktailbartender. Ons team bestaat uit gastvrije heren en dames die er een onvergetelijke dag van zullen maken.

Cocktailbar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Mobiele cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren op locatie bij Barplanet

Bent u op zoek naar het huren van een mobiele cocktailbar op locatie? Barplanet heeft het grootste aantal verschillende bars van Nederland. Van vintage bar tot strakke design bar er is altijd een die past bij uw evenement.

Naast het huren van een mobiele cocktailbar leveren wij ook glaswerk, cocktailtools, backbars, personeel, sta tafels en biertaps. U heeft tevens de mogelijkheid uw logo op de bar af te beelden. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Kijk voor ons actuele aanbod op de barselectie pagina.

Cocktailmenu

Om ieder wat wils te bieden hebben wij voor u verschillende menu’s samengesteld voor cocktails op locatie die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

Het Bobtail menu (Alcoholvrije cocktails)
Het Classic menu
Het Classic menu + G&T
Het Deluxe menu

Aan alle menu’s zijn ook alcoholvrije cocktails toegevoegd. Het samenstellen van een eigen cocktailmenu is natuurlijk ook mogelijk.

Ook voor een signature cocktail voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest bent u bij barplanet aan het juiste adres.

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.