Cocktailbar huren Zaandam

Een cocktailbar huren bij u thuis of op kantoor in Zaandam.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Bent u van plan een groot feest te organiseren? Dan kunt u bij Barplanet een cocktailbar huren in Zaandam. Barplanet is al 11 jaar de cocktail cateraar bij uitstek in de omgeving. Barplanet heeft zich gespecialiseerd in cocktail catering en high-end catering op locatie. Onze trendy of stijlvolle mobiele cocktailbars zijn gemaakt om op iedere locatie en bij ieder soort themafeest de show te stelen en de harten van al uw gasten sneller te doen laten kloppen. Een cocktailbar huren in Zaandam geeft u de gelegenheid om op-en-top te genieten van uw feestelijk gelegenheid en gasten. Wij nemen al uw zorgen uit handen en zullen er voor zorgen dat iedereen verwent wordt met overheerlijke cocktails. Ook aan de Bob of kinderen zullen wij denken in de vorm van alcoholvrije cocktails, zo is de cocktail catering in Zaandam een genot voor iedereen.

Cocktailbar huren Zaandam

Bar- & Menukeuze bij cocktailbar verhuur Zaandam

Barplanet heeft de beschikking over vijftien verschillende mobiele cocktailbars die passen bij diverse stijlen en formaten. Met deze grote verscheidenheid kunt u altijd een cocktailbar kiezen die perfect aansluit bij de uitstraling die u wenst. Van een neutraal zwart, hoogglans wit, steigerhout of wat speelsere houtenbar met krijtpanelen. Buiten de grote keuze aan bars bieden wij u de mogelijkheid te kiezen uit cocktailmenu’s. We hebben drie menu’s (klassiek, tropisch of deluxe) waarin acht cocktails zijn verwerkt en minimaal twee alcoholvrije cocktails. Natuurlijk kunt u zelf een eigen cocktailmenu samenstellen indien gewenst.

Bij een cocktailbar huren in Zaandam krijgt u:

– Professionele cocktailshakers die ten alle tijden klaarstaan.
– Mobiele cocktailbars voor iedere aangelegenheid.
– Full-service, wij regelen alles van begin tot eind.
– Een passend voorstel bij ieder budget

Naast Zaandam verzorgen wij ook in alle omringen steden cocktails bijvoorbeeld in: Castricum, Heemskerk, Krommenie, Purmerend of Wormer.

Heeft u nog vragen of aanvullende wensen neem dan direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier te bereiken en geven graag invulling aan al uw wensen.

Cocktailbar huren Zaandam

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.