Cocktailbar huren Utrecht

Verblijd uw gasten met een cocktailbar in Utrecht.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Bent u van plan om een groot feest te geven in Utrecht? Dan is het hebben van uw eigen cocktailbar een welkome toevoeging. Stelt u zich eens voor. U geeft een feest thuis of op een locatie en u heeft hier uw eigen cocktailbar. Dankzij onze cocktail catering in Utrecht zult u merken dat iedereen op uw feest het naar zijn zin heeft. Jaren na het feest nadat u besloten had gebruik te maken van cocktailbar verhuur in Utrecht zullen uw gasten nog over het feest praten. Het enige waar de gasten het niet over eens waren is welke cocktail het lekkerst was, want dat waren ze allemaal.

Cocktailbar huren Utrecht

Cocktailbar verhuur in Utrecht perfect voor ieder feest

Wanneer u inziet dat een mobiele cocktailbar huren in Utrecht de beste manier is om uw feest vele malen leuker te maken is het puur een kwestie van de juiste aanbieder vinden. Daarvoor bent u gelukkig al aan het juiste adres. Barplanet is het bedrijf waar u een cocktailbar kunt huren in Utrecht en omstreken. We hebben verschillende cocktailbars voor u, waardoor u alleen een keuze hoeft te maken in wat voor bar het beste past bij uw wensen.

Barplanet geeft u daarnaast de keuze uit meerdere cocktailmenu’s. Hierdoor kunt u het menu bij de cocktailbar zo aanpassen dat het perfect past bij het thema van het feest of bij de gasten. Mochten de standaard menu’s klassiek, tropical en deluxe niet goed genoeg zijn voor uw feest dan kunt u uiteraard het menu ook zelf samenstellen. U hoeft zicht geen zorgen te maken om de niet drinkers op uw feest. In elk menu zitten namelijk een aantal alcoholvrije cocktails zodat de bob veilig naar huis kan rijden.

Waarom kiest u voor Barplanet?

  • Wij denken mee en zijn zeer flexibel.
  • Voor ieder soort feest hebben wij een passende cocktailbar.
  • Voor ieder budget maken wij een sluitend voorstel.
  • Wij nemen alle zorg op ons en u heeft geen omkijken.

Naast Utrecht verzorgen wij ook in alle omringen steden cocktails, bijvoorbeeld in: Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein, Vianen of Zeist.

Heeft u nog vragen of aanvullende wensen neem dan direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier te bereiken en geven graag invulling aan al uw wensen.

Cocktailbar huren Utrecht

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.