Cocktailbar huren Tilburg

Barplanet verzorgt heerlijke cocktails met een cocktailbar huren in Tilburg.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Wilt u een feest organiseren in Tilburg, zonder dat u daar al te veel omkijken naar heeft? Door een cocktailbar te huren in Tilburg zorgt Barplanet voor een fantastisch feest met alles er op en er aan. Behalve `gewoon` een cocktailbar leveren wij namelijk ook standaard alle glazen, dranken, sapjes, fruit en uiteraard een aantal zeer knappe bartenders. Voor de kinderen of mensen die `s avonds nog met de auto naar huis moeten, schenken wij uiteraard alcoholvrije cocktails. Verder is onze verhuur heel flexibel. Wilt u graag een logo op de cocktailbar? Of wilt u uw menu zelf samenstellen? Dan is dit geen enkel probleem.

Reviews
4,8 / 5,0

Cocktailbar huren Tilburg

Mobiele Cocktailbar huren Tilburg met Flairtender?

Onze cocktail catering in Tilburg kenmerkt zich door de sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast werken wij standaard met modulaire cocktailbars. Dus ook voor grotere feesten en evenementen is Barplanet een uitstekende optie. Door meerdere bars aan elkaar te plaatsen creëren wij meer aanbod en is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een speciale gin-tonic bar of een smoothiebar neer te zetten. Tevens is het mogelijk om onze flairtenders in te huren. Deze shaken hun drankjes terwijl ze tegelijkertijd een hele show verzorgen, waarbij de flessen en glazen door de lucht vliegen. Een hele bijzondere vorm van entertainment dus. Om het simpel te houden bieden wij drie verschillende menu`s aan: het veel geboekte klassieke menu, een tropisch menu en een deluxe menu. Uiteraard kan daar altijd in worden gevarieerd als u dit wilt.

Dit zijn de pluspunten van Barplanet met cocktail catering Tilburg:

– Een kwalitatieve cocktailbar huren in Tilburg voor een eerlijke prijs
– Mobiele cocktailbars voor iedere gelegenheid en plaats
– Wij regelen alles tijdens het feest, zodat u gewoon plezier kunt hebben
– Veel flexibiliteit in aanloop en uitwerking van uw evenement

Naast cocktailbar verhuur in Tilburg, zijn wij ook aanwezig in andere plaatsen in de regio. Bijvoorbeeld in Goirle, Loon op Zand of Oisterwijk. Neem bij interesse snel contact met ons op en voordat u het weet sieren wij ook uw feest op met onze cocktailbar.

Cocktailbar huren Tilburg

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.