Cocktailbar huren Rotterdam

Maak uw feest compleet met het huren van een cocktailbar in Rotterdam.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Bent u van plan om een knallend feest te geven in Rotterdam? Bijvoorbeeld om uw verjaardag te vieren of omdat u 25 jaar getrouwd bent? Als dat het geval is bieden wij een spectaculaire toevoeging voor uw feest. U kunt namelijk een mobiele cocktailbar huren in Rotterdam en omstreken. Een cocktailbar huren in en rondom de regio Rotterdam kan voor iedereen en voor iedere locatie. Zo kunt u een cocktailbar laten komen naar uw eigen huis in Rotterdam. Zo heeft u een enorm leuk en uniek aspect op uw feest wat mensen geweldig gaan vinden. Ze zullen nog jaren napraten over dat ene feest waar u een cocktailbar heeft laten komen.

Cocktailbar huren Rotterdam

Verschillende soorten cocktailbars huren Rotterdam

Wanneer u ervoor kiest om een cocktailbar te huren in Rotterdam kunt u via Barplanet kiezen voor verschillende menu’s. Deze menu’s kunt u aanpassen aan het publiek dat naar het feest komt of aan het thema van het feest. Zo kunt u bij de cocktail catering in Rotterdam kiezen voor het klassieke menu’s aan cocktails, het tropische menu aan cocktails en een deluxe menu. Als u wilt kunt u zelfs het menu helemaal zelf samenstellen. Uiteraard kunt u bij ons, het cocktailbar verhuur bedrijf in Rotterdam, er van uit gaan dat er in ieder menu een aantal alcoholvrije cocktails zitten. Hierdoor kunnen de mensen die niet drinken gewoon genieten van de overheerlijke cocktails.

Waarom kiezen voor Barplanet voor uw cocktailbar verhuur in Rotterdam?

  • We zijn super flexibel en meedenkend met uw wensen.
  • We hebben voor ieder thema of gelegenheid mobiele cocktailbars voor iedere locatie in Rotterdam.
  • We hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in heel de regio Rotterdam.
  • We zijn een full-service cocktail catering bedrijf waardoor u geen nakijken meer heeft en zelf kunt genieten van uw feest.

Naast Rotterdam verzorgen wij ook in alle omringen steden cocktails, bijvoorbeeld in: Barendrecht, Dordrecht, Gouda, Schiedam of Spijkenisse.

Heeft u nog vragen of aanvullende wensen neem dan direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier te bereiken en geven graag invulling aan al uw wensen.

Cocktailbar huren Rotterdam

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.