Cocktailbar huren Haarlem

Heerlijke cocktails bij u op locatie in Haarlem.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Heeft u binnenkort een feestje te vieren? Is er iemand jarig of wilt u een leuk vrijgezellenfeest houden? Dan wilt u natuurlijk graag dat dit een onvergetelijke avond wordt! Met Barplanet die cocktail catering Haarlem verzorgt, is een fantastische avond gegarandeerd! Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van cocktailbar verhuur Haarlem en omstreken. Bij het mobiele Cocktailbar huren Haarlem ontvangt u een compleet pakket bij u thuis. Niet alleen de cocktails, maar ook alle servies, gereedschap en bartenders zijn in het pakket inclusief. U heeft dus totaal geen omkijken meer naar uw feest, wij regelen alles voor u! Wij hebben een zeer gevarieerd cocktailmenu, ook voor de mensen die van non-alcoholische dranken houden. Zo kunt u er zeker van zijn dat iedereen met een fijn gevoel naar huis gaat!

Cocktailbar huren Haarlem

Bij een cocktail catering Haarlem diverse cocktailmenu’s mogelijk

Als u onze cocktailbar huren in Haarlem, heeft u de keuze uit een aantal menu’s. Zo hebben wij een klassiek cocktailmenu, wat bij ons het meest besteld wordt. Wilt u echter iets exotisch, dan is het tropical menu voor u meer geschikt. Gaat het om een uitgebreidere cocktailparty, dan kunt u kiezen voor het deluxe menu. Het kan echter zijn dat u specifieke voorkeuren heeft. Natuurlijk is het dan in onderling overleg mogelijk om een speciaal keuzemenu voor u samen te stellen. Wij denken graag met u mee.

Waarom Barplanet’s cocktailbar huren Haarlem?

– Barplanet biedt een breed menu aan met voor ieder wat wils
– Barplanet hanteert een goede prijs-kwaliteit verhouding
– Barplanet denkt graag met u mee, zeker bij specifieke voorkeuren
– Barplanet biedt full-service, zodat u naar het feest niet meer hoeft om te kijken

Naast Haarlem verzorgen wij ook in alle omringen steden cocktails bijvoorbeeld in: Bloemendaal, Heemstede, Spaarndam, Vijfhuizen, Zandvoort of Zwangenburg.

Kunnen we binnenkort bij u een fantastische avond komen verzorgen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel via onze website als telefonisch. Ook als u aanvullende wensen heeft, kunt u dit uiteraard met ons bespreken. Er is bijna altijd wel een oplossing te vinden. We hopen graag van u te horen!

Cocktailbar huren Haarlem

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.