Cocktailbar huren Groningen

Overheerlijke cocktails in Groningen met het huren van uw Cocktailbar.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Door een cocktailbar te huren in Groningen, kunt u uw aanstaande feest tot een groot succes maken. Een cocktailbar zorgt namelijk voor veel meer dan alleen maar lekkere drankjes. Als u wilt kunt u namelijk ook onze flairtenders inhuren tegen een kleine meerprijs. Misschien kent u dit van de film `Cocktail` waarin Tom Cruise de rol van flairtender speelde. Als een flairtender een mixdrankje bereidt gaat dit gepaard met wat meer dan alleen maar het melodieus mixen van drankjes en ijsblokjes. De flessen, glazen en soms nog meer vliegen dan door de lucht, om op miraculeuze wijze altijd weer net op tijd te worden gevangen door de flairtender. Een soort van jongleren dus, maar dan tijdens het bereiden van cocktails.

Cocktailbar huren Groningen

Mogelijkheden met een cocktail catering in Groningen

Uiteraard is dit niet de enige reden waarom onze cocktailbar verhuur in Groningen zo goed is. We doen namelijk ook erg ons best om zo flexibel mogelijk te zijn voor een zo scherp mogelijke prijs. Wilt u bijvoorbeeld een cocktailbar huren in Groningen voor een bedrijfsfeest? Dan vinden wij het geen enkel probleem om uw bedrijfslogo op onze cocktailbar te laten sieren. Heeft u speciale wensen voor drankjes, of wilt u zelfs een speciaal bedrijfsdrankje laten ontwikkelen? Voor zover het in onze mogelijkheden ligt vinden wij niets te gek. Als basis hanteren wij daarbij altijd drie menu`s: een klassiek menu, een tropisch menu en een deluxe menu. Maar zoals u weet, is variëren daarbij geen enkel probleem.

Waarom een cocktail catering in Groningen:

– Volledige service. Wij zorgen voor alles, inclusief de cocktailbar, glazen, drankjes en bartenders. U hoeft tijdens het feest nergens naar om te kijken
– Beste prijs/kwaliteitsverhouding van Groningen en omgeving
– Door een mobiele cocktailbar te huren uit Groningen passen wij op ieder feest, op iedere locatie. Zelfs in uw huiskamer!
– Altijd flexibel. Wij passen ons aan naar uw wensen.

Barplanet biedt niet alleen in Groningen cocktailbars aan, maar ook in veel andere plaatsen in Nederland. Zo kunt u ons ook inhuren voor feesten in bijvoorbeeld Leek, Hoogezand of Haren. Neem snel contact met ons op voor meer informatie en voordat u weet staat onze cocktailbar ook op uw feest.

Cocktailbar huren Groningen

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.