Cocktailbar huren Eindhoven

Uw eigen cocktailbar op locatie in Eindhoven.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Woont u in de omgeving van Eindhoven en wilt u binnenkort een bijzonder feest organiseren? Met een cocktailbar erbij stijgt het pretgehalte van het feest ongetwijfeld tot grote hoogte. Via Barplanet kunt u voor elke gelegenheid een cocktailbar huren in Eindhoven. Of het nu voor een bruiloft is, een bedrijfsfeest, of gewoon omdat u er zin in heeft. Met onze cocktailbars, inclusief bartenders krijgen u en uw gasten een onvergetelijk feest. Daarbij regelen wij tijdens het feest alles zelf, zodat u er geen omkijken naar heeft en er vooral van kunt genieten. Daarnaast schenken wij natuurlijk alcoholvrije cocktails, speciaal voor de mensen die geen alcohol drinken of `s avonds nog naar huis moeten rijden.

Cocktailbar huren Eindhoven

Cocktail catering Eindhoven met Flairtenders

Een mobiele cocktailbar huren in Eindhoven zorgt echt voor een extra dimensie voor uw feest. Het is zelfs mogelijk om via Barplanet flairtenders in te huren. Dit zijn geen `normale` bartenders, maar echte flessenkunstenaars, die hun cocktails shaken terwijl de flessen en glazen door de lucht vliegen. Een heuse show dus, die voor de nodige entertainment zorgt op uw feest. Verder bieden wij diverse menu`s aan waar u uit kunt kiezen. Naast ons klassieke menu bieden we ook een tropisch menu en een deluxe menu. Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een eigen menu samen te stellen van diverse cocktails.

Cocktail catering Eindhoven is met Barplanet garantie voor kwaliteit want:

– Een cocktailbar huren in Eindhoven is altijd met alles erop en er aan. Dus inclusief cocktailbar, glazen, bartools, sappen, fruit en nog veel meer.
– Barplanet is de cocktail catering specialist van Eindhoven met een sterke prijs/kwaliteitsverhouding.
– Daarnaast is geen feest te groot voor ons. Het is namelijk altijd mogelijk om de mobiele cocktail bars aan elkaar te koppelen tot wel 20 meter.

Cocktailbar huren Eindhoven en verder

Naast onze cocktailbar verhuur in Eindhoven, zijn we ook actief in andere plaatsen zoals bijvoorbeeld Helmond, Oirschot of Sint-Oedenrode. Neem snel contact met ons op en voor u het weet geeft u ook u een fantastisch feest met een eigen cocktailbar.

Cocktailbar huren Eindhoven

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.