Cocktailbar huren Den Haag

Een cocktailbar huren in Den Haag is gegarandeerd een succes!

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Hoe zorg je er voor dat mensen uw feest het komende jaar niet meer vergeten? Garanderen kunnen wij het niet, maar door voor uw feest een mobiele cocktailbar te huren in Den Haag is de kans wel zeer aanwezig. Een cocktailbar huren in Den Haag is namelijk niet langer alleen maar voorbehouden aan grote evenementen. Door onze goede prijs/kwaliteitsverhouding maken wij het toegankelijk voor een veel grotere groep mensen. Onze cocktailbar catering in Den Haag is namelijk ook zeer geschikt voor een bruiloftsfeest, een bedrijfsfeest of gewoon omdat u zin heeft in een uitgebreide barbecue met uw vrienden. Daarnaast biedt Barplanet diverse menu`s aan, die u bovendien zelf samen kunt stellen.

Reviews
4,8 / 5,0

Cocktailbar huren Den Haag

Cocktail catering Den Haag biedt meer

Van te voren nemen wij alle opties rustig met u door. Daarbij proberen wij ons zo flexibel mogelijk op te stellen. Wilt u graag een cocktail die speciaal ontworpen is voor uw feest? Dan doen wij dat. Wilt u graag uw bedrijfslogo op de cocktailbar hebben staan? Dan zorgen wij daarvoor. Onze cocktailbars zijn altijd all-inclusive. Dat betekend dat we zorgen voor alle glazen, sapjes, destillaten en natuurlijk de bartenders die ze klaarmaken en shaken. Wilt u het nog wat gekker maken? Dan kunt u er ook voor kiezen om onze fenomenale flairtenders in te huren. Dit zijn echte kunstenaars waarbij de glazen en flessen in de rondte vliegen terwijl ze de drankjes shaken.

Onze cocktailbar verhuur in Den Haag heeft de volgende pluspunten:

– Wij passen ons aan uw wensen.
– Mobiele cocktailbars voor iedere locatie. Deze zijn modulair, dus we kunnen er altijd meerdere aan elkaar koppelen.
– In ieder menu zitten tevens non-alcoholische drankjes.
– Volledige service, tijdens het feest hoeft u nergens naar om te kijken
– De beste prijs/kwaliteitsverhouding van Den Haag en omstreken

Behalve in Den Haag verhuren wij ook mobiele cocktailbars in andere plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Scheveningen, Wassenaar of Rijswijk. Heeft u interesse gekregen? Neem dan snel contact met ons op en voordat u het weet siert één van onze cocktailbars binnenkort ook uw feest.

Cocktailbar huren Den Haag

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.