Cocktailbar huren Breda

Wat een feest met het huren van een cocktailbar in Breda.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Feestje? Of het nu een groot bedrijfsfeest is, of een trouwfeest in uw achtertuin. Door een cocktailbar te huren in Breda maakt u er zonder meer iets bijzonders van. Door een cocktail catering in Breda in te schakelen krijgt u bovendien veel meer dan u verwacht. Bij Barplanet krijgt u alles er op en er aan. Dus inclusief de bar, de bartenders, de glazen, de drankjes, de aankleding en een van onze drie menu`s. U kunt kiezen uit een klassiek menu, een tropisch menu of een deluxe menu. Wilt u liever wat anders? Geen probleem. Bij Barplanet zijn we zeer flexibel en denken graag met u mee.

Cocktailbar huren Breda

Cocktailbar verhuur Breda

Zo kunt u ons ook vragen om speciaal voor het bruidspaar een geheel nieuwe cocktail in elkaar te draaien. Speciaal met de smaken die zij lekker vinden. Geeft u een bedrijfsfeest? Dan vinden wij het geen probleem om onze cocktailbar uit te dossen met uw bedrijfslogo. Wat helemaal bijzonder is, is dat wij op aanvraag onze bartenders ook kunnen vervangen door echte flairtenders. Deze mixen ook drankjes, maar wel op een hele bijzondere manier. Namelijk door tegelijkertijd alle glazen en flessen door de lucht te laten vliegen. Heel bijzonder om te zien en de gangmaker voor ieder feest. Uiteraard is het mogelijk voor de gasten om zelf het vak van bartender uit te proberen en zelf eigen drankjes te mixen onder begeleiding van onze bartenders.

Barplanet heeft door de jaren heen zeer veel verschillende bars mogen plaatsen, hierdoor weten wij als geen ander wat voor bar bij welke locatie past. Mogelijkheden tot het het tonen van uw bedrijfslogo op de bar, menukaart of werkkleding zijn dan ook zeker mogelijk.

Waarom een cocktailbar huren in Breda bij Barplanet

– Beste prijs/kwaliteitsverhouding in de region van Breda
– Barplanet is flexibel en wij vinden niets te gek
– Alles wordt voor u verzorgd tijdens het feest
– Door een mobiele cocktailbar te huren in Breda is vrijwel elke plek mogelijk. Zelfs in uw keuken of huiskamer. Bij grote evenementen kunnen we meerdere bars op elkaar aansluiten.

Woont u niet in Breda? Geen probleem. Barplanet is in veel meer plaatsen in Nederland actief. Zoals bijvoorbeeld in Zevenbergen, Etten-Leur of Oosterhout. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze cocktailbars. En wie weet staat die bar binnenkort ook op uw feest.

Cocktailbar huren Breda

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.