Cocktailbar huren Apeldoorn

Verwen uw genodigden met een cocktailbar huren in Apeldoorn.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Is er iemand binnenkort jarig? Of heeft u binnenkort een jubileum te vieren? Er is altijd wel een reden om een leuk feestje te vieren. Er is nu een manier om dit een onvergetelijke avond te maken. Hoe lijkt u het om thuis uw eigen cocktailbar te hebben, inclusief bartenders? Barplanet biedt cocktailbar verhuur Apeldoorn. Er is bij de cocktail catering Apeldoorn van alles mogelijk. Alcoholisch, non-alcoholisch, wij draaien onze hand er niet voor om! Het is zelfs mogelijk om een workshop te krijgen van onze bartenders. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden!

Reviews
4,8 / 5,0

Cocktailbar huren Apeldoorn

Cocktailmenukeuze met cocktailbar huren Apeldoorn

We beseffen ons heel goed dat iedereen een andere smaak heeft. Op basis van onze ervaring hebben wij een aantal cocktailmenu’s samengesteld bij het mobiele Cocktailbar huren Apeldoorn. Zo hebben wij een klassiek menu, een tropical menu en een deluxe menu. Het klassieke menu is onze bestseller, maar heeft u liever een iets uitdagendere cocktailavond, dan raden wij zeker het tropical menu aan! Heeft u speciale wensen? Weet u precies welke cocktails u op de avond wilt laten serveren? Dan is het bij de cocktailbar huren Apeldoorn ook mogelijk om uw eigen keuzemenu samen te stellen.

Wij denken graag met u mee bij het samen stellen van het menu!

Waarom kiezen voor cocktail catering Apeldoorn van Barplanet?

– Onze cocktail verhuur Apeldoorn is meedenkend en flexibel
– U heeft bij ons full-service: u hoeft nergens meer naar om te kijken
– Barplanet hanteert een goede prijs-kwaliteit verhouding
– Iedere persoonlijke wens qua cocktail, alcoholisch of non-alcoholisch, is mogelijk

Naast cocktailbar huren Apeldoorn verzorgen wij ook in alle omringen steden cocktails bijvoorbeeld in: Deventer, Eerbeek, Harderwijk, Hoenderloo of Zutphen.

Heeft u al helemaal zin gekregen in een onvergetelijke avond door Barplanet? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bereiken via de website of ons telefoonnummer. Ook als u vragen heeft, of specifieke wensen, kunnen wij die met u bespreken. Niets is voor ons te gek! We hopen er graag met u een spetterende avond van te maken!

Cocktailbar huren Apeldoorn

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.