Cocktailbar huren Amsterdam

Verras uw gasten met een cocktailbar op locatie.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Gaat u een feest geven in Amsterdam? Wat is er dan leuker dan het hebben van uw eigen cocktailbar? Voor ieder feest hebben wij een geschikte cocktailbar waardoor u zelfs een feest kunt geven met een cocktailbar in huis in Amsterdam. Als u er voor kiest om één van onze mobiele cocktailbars te huren in Amsterdam dan garanderen wij dat uw feest een succes wordt. U heeft meteen iets unieks op uw feest en natuurlijk overheerlijke cocktails. Omdat Barplanet het bedrijf is voor cocktailbar verhuur in Amsterdam, hoeft u zich geen zorgen te maken over de niet drinkers. Mensen die geen alcohol willen, omdat ze bijvoorbeeld de bob zijn, kunnen gewoon kiezen voor één van onze heerlijke alcoholvrije cocktails.

Reviews
4,8 / 5,0

Cocktailbar huren Amsterdam

Keuze in Cocktailmenu

Omdat iedereen een andere smaak heeft, hebben we verschillende menu’s. Zo hebben we ons meest geboekte klassieke menu, het tropical menu met de meest tropische drankjes en het deluxe menu. Deze menu’s zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat er voor iedereen lekkere cocktails tussen zitten. Uiteraard zijn er alcoholvrije cocktails toegevoegd aan ieder menu. Mocht u zelf een idee hebben over welke cocktails u het liefste heeft op uw feest in Amsterdam, kunt u er ook voor kiezen om zelf een menu samen te stellen. Op deze manier wordt het feest perfect voor iedereen.

Waarom kiezen voor Barplanet?

  • Barplanet is flexibel en meedenkend.
  • Barplanet heeft mobiele cocktailbars voor iedere locatie in Amsterdam.
  • Barplanet heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding in heel de regio Amsterdam.
  • Barplanet is een full-service bedrijf waardoor u geen omkijken meer heeft.

Naast Amsterdam verzorgen wij ook in alle omringen steden cocktails bijvoorbeeld in: Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp, Naarden of Vinkeveen.

Heeft u nog vragen of aanvullende wensen neem dan direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier te bereiken en geven graag invulling aan al uw wensen.

Cocktailbar huren Amsterdam

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.