Cocktailbar huren Amersfoort

Een eigen cocktailbar huren in Amersfoort maakt Barplanet mogelijk.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Een bruiloft, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest onvergetelijk maken? Barplanet zorgt ervoor dat uw gasten nog lang zullen napraten over deze avond! Wij hebben jarenlange ervaring in cocktailbar verhuur Amersfoort. Wij kunnen voor u op iedere locatie die u maar wilt uw eigen cocktailbar opbouwen! Als u ons inhuurt, gaat dit op basis van full-service. Wij nemen zelf onze glazen, sappen, dranken, benodigdheden en bartenders mee! U heeft dus totaal geen omkijken meer naar de organisatie van het feest. Zo kunt u fijn van de cocktail catering Amersfoort genieten! Wij bieden u de laatste trends op cocktail gebied, en hebben een zeer groot aanbod. Dit geldt zowel voor alcoholische, als non-alcoholische cocktails. Zo kunt u er zeker van zijn dat iedereen tevreden naar huis gaat, ook degenen die nog moeten rijden. Een cocktailbar huren Amersfoort bij Barplanet is succes gegarandeerd!

Reviews
4,8 / 5,0

Cocktailbar huren Amersfoort

Verschillende cocktailmenu’s bij een cocktail catering Amersfoort

In de aantal jaren dat wij werken in de cocktailbranche weten wij welke smaken zeer populair zijn bij onze gasten. Daarop hebben wij een aantal speciale cocktailmenu’s samengesteld. Het klassieke menu wordt bij ons het meest aangevraagd. Het kan echter zijn dat u liever voor iets exotischer wilt gaan. In dat geval raden wij het tropical menu aan. Voor een meer luxueuzere ervaring hebben wij het deluxe menu. Trekt u echter liever uw eigen koers, en weet u precies welke cocktails u op het menu wilt hebben staan? Dan kunt u natuurlijk ook uw eigen keuzemenu samenstellen! Wij denken graag met u mee. Niets is voor ons te gek.

Waarom een cocktailbar huren in Amersfoort van Barplanet?

– Wij hanteren een sterke prijs-kwaliteit verhouding
– Wij hebben een zeer persoonlijke benadering
– U hoeft niet meer naar het feest om te kijken: wij regelen alles voor u
– Zeer gevarieerd aanbod aan cocktails, gebaseerd op de laatste trends

Naast Amersfoort verzorgen wij ook in alle omringen steden cocktails bijvoorbeeld in: Baarn, Barneveld Leusden, Nijkerk of Soest.

Heeft u al dorst gekregen? Wij kunnen het ons voorstellen! Boek nu uw cocktail catering Amersfoort bij Barplanet via onze website. Heeft u nog aanvullende vragen, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, telefonisch of via de website. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Wij hopen er in elk geval samen met u een spetterende avond van te maken!

Cocktailbar huren Amersfoort

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.