Cocktailbar huren Almere

Uw eigen cocktailbar huren in Almere, Barplanet ontneemt al uw zorgen.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Heeft u reden voor een groot feest? Door een cocktailbar huren Almere kunt u er van verzekerd zijn dat het een groot succes wordt. Niet alleen vanwege de bijzondere cocktails die onze bartenders shaken, maar vooral omdat we er voor zorgen dat u tijdens het feest nergens naar om hoeft te kijken. Behalve de cocktailbar, de drankjes, de glazen en nog veel meer, krijgt u namelijk ook de bartenders er all inclusive bij. Uiteraard bereiden we uw feestavond altijd samen met u voor en bieden we u veel flexibiliteit om het feest helemaal naar eigen smaak vorm te geven.

Reviews
4,8 / 5,0

Cocktailbar huren Almere

Cocktailbar verhuur Almere

Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo op de cocktailbar hebben? Dan is dat geen probleem. Bij het huren van de cocktailbar in Almere kunt u bij ons altijd standaard kiezen uit drie menu`s: een klassiek menu, een tropisch menu of een deluxe menu. Maar stelt u liever samen met ons uw eigen menu samen, dan is dat ook geen enkel probleem. Daarnaast bieden we bij elk menu non-alcoholische drankjes aan voor kinderen of de mensen die nog moeten rijden. Wilt u uw feest echt een bijzondere draai geven? Huur dan ook onze speciale flairtenders in. Daarmee verandert uw feestavond in een echte theatervoorstelling. De flairtenders mixen namelijk hun drankjes terwijl de glazen en de flessen door de lucht vliegen. Veel van onze flairtenders zijn erg begaafd en doen ook mee aan onder meer het Nederlands kampioenschap Flairtenden.

Een cocktailbar huren in Almere doet u om de volgende redenen:

– Barplanet biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding van Almere en omgeving
– We zijn altijd in voor iets nieuws
– We regelen alles tijdens het feest, zodat u kunt genieten
– U kunt mobiele cocktailbars huren in Almere. Deze kunnen op iedere plek worden geplaatst. Zelfs in uw woonkamer of keuken.

Barplanet verzorgt niet alleen de cocktail catering Almere. Wij verhuren ook cocktailbars in andere plaatsen in de regio. Wilt u liever een feestje geven in bijvoorbeeld Naarden, Huizen of Hilversum, dan is dat geen enkel probleem. Neem snel contact met ons op voor meer informatie. Voordat u het weet staat onze cocktailbar op uw nu al bijzondere feest.

Cocktailbar huren Almere

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.