Cocktailbar huren Alkmaar

Verras uw gasten met een cocktailbar huren in Alkmaar.

Gin-tonic bar op locatie
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dat vraagt natuurlijk om een bijzonder leuk feest. Wat dacht u van een cocktailbar huren in Alkmaar? Dit is een zeer unieke ervaring die helemaal van nu is. Wij bieden u overheerlijke cocktails, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Mocht er tijd en ruimte zijn, dan is het zelfs mogelijk om samen met de bartender zelf cocktails te maken! We zullen er alles aan doen om het voor u een onvergetelijke avond te maken.

Cocktailbar huren Alkmaar

Kies uw favorieten cocktails bij cocktailbar huren Alkmaar

Om te zorgen dat iedere gast volledig kan genieten van onze cocktails, hebben wij een aantal speciale cocktailmenu’s samengesteld. Uit onze ervaring is gebleken wat men wel of niet lekker vindt, en hoe we het beste iedereen tevreden kunnen stellen. Smaken kunnen immers flink verschillen! We hebben een klassiek menu, een tropical menu en een deluxe menu. Het klassieke menu is onze bestseller, maar ons tropical menu is zeker ook een aanrader! Het kan zijn dat u precies weet welke smaken u graag op het menu wilt hebben. Natuurlijk is het mogelijk om een eigen keuzemenu samen te stellen. Wij denken graag met u mee en hebben voor elk probleem een oplossing.

Waarom kiezen voor cocktail catering Alkmaar van Barplanet?

– Bij Barplanet kunt u mobiele cocktailbar huren Alkmaar op iedere locatie
– Onze cocktailbar verhuur Alkmaar heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding
– Bij cocktailbar huren Alkmaar gaat het om full-service: u heeft geen omkijken meer naar het feest
– Barplanet is zeer flexibel en persoonlijk gericht
– Zowel alcoholische als non-alcoholische dranken mogelijk

Naast cocktailbar huren Alkmaar verzorgen wij ook in alle omringen steden cocktails bijvoorbeeld in: Bergen, Egmond, Heerhugowaard, Heiloo of Schagen. Wilt u meer informatie over onze cocktailbar verhuur in Alkmaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze verschillende mogelijkheden en kunnen samen met u kijken hoe wij uw wensen kunnen invullen. Wij weten in elk geval dat we uw feest onvergetelijk kunnen maken met onze cocktailbar!

Cocktailbar huren Alkmaar

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.