Champagnetoren

Een unieke toevoeging aan uw feestje? Kies voor een champagnetoren.

Wilt u een feestje organiseren die uw gasten niet zomaar vergeten? Denk dan niet alleen aan de muziek, de catering en de locatie van uw feestje, maar zorg ook dat er voldoende unieke elementen op uw feestelijke gelegenheid aanwezig zijn. Een ultiem voorbeeld voor uw feest is de champagnetoren.

Iedere gelegenheid
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Wilt u een unieke party organiseren waar uw gasten nog maanden over na kunnen praten? Huur dan een champagnetoren bij Barplanet. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Reviews
4,8 / 5,0

Champagnetoren

Een echt eyecatcher voor uw feest

Een champagnetoren is een toren die volledig opgebouwd wordt uit prachtige champagneglazen. Bij de toren staan diverse flessen champagne gepresenteerd, die de toren er extra feestelijk uit laten zien. De champagnetoren wordt niet zoals gebruikelijk vanaf het bovenste glas op de toren bijgeschonken, maar per glas. Doordat de glazen op verscheidene lagen staan is het risico van instorten er niet meer. Echter behoudt de toren zijn uniek uiterlijk, en is het ook echt feestelijk.

De meeste mensen die een champagnetoren gebruiken om hun feest uniek te maken, gebruiken de toren om hun gasten een welkomstdrankje te geven. De champagne die van de toren vandaan komt is heerlijk en een goede manier om uw feestje een bruisende start te geven, maar de toren zelf is ook zeker de moeite waard.

Uw gasten komen niet binnen in een standaard feestlocatie, maar lopen vrijwel direct tegen de imposante eyecatcher aan. Een unieke manier om uw feestje te starten en uw gasten meteen in de feeststemming te brengen. Een bijzonder proostmoment? Het is mogelijk met de champagnetoren van Barplanet.

Een champagnetoren voor iedere gelegenheid

U kunt een champagnetoren gebruiken op uw bruiloft, maar het is ook een geweldige toevoeging voor een chique gala, een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest of een jubileum. Wat voor feest u ook wil organiseren: de champagnetoren zorgt voor het wow-effect. Bent u benieuwd wat de champagnetoren kost voor uw evenement of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de champagnetoren? Neem dan contact op met Barplanet om een offerte aan te vragen of al uw vragen over de champagnetoren te laten beantwoorden.

Wilt u een unieke ervaring aan uw gasten bieden door een champagnetoren te gebruiken op uw feest, maar schenkt u liever iets anders dan champagne? Dan is het ook mogelijk om een zogeheten promotoren op uw feestje te laten plaatsen.

Een promotoren ziet er vrijwel hetzelfde uit als de champagnetoren en heeft hetzelfde effect op uw gasten, maar met deze toren kunt u zelf kiezen wat er voor drank geschonken wordt. U kunt kiezen voor uw favoriete mixdrank, maar ook voor een heerlijke cocktail of een alcoholvrije drank en u schenkt uw favoriete drank op een bijzondere en onvergetelijke manier.

Wat voor wensen of behoeften u ook heeft: onze medewerkers doen er alles aan om uw feest van A tot Z naar wens te laten verlopen met uw eigen champagnetoren.

Champagnetoren

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.