Bobtailbar huren

Verras uw gasten met alcoholvrije cocktails. Net zo lekker en nog verantwoord ook!

Bobtailbar huren

De cocktailindustrie in Nederland heeft het laatste decennium zich stormachtig ontwikkeld. Cocktails zijn exclusief, lekker, hip, en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard zijn de meeste cocktails met alcohol, groot gemaakt door de drankindustrie. Echter waar veel mensen niet aan denken is het bestellen van een alcoholvrije cocktail. Barplanet introduceert daarom aan jullie de Bobtail Bar. Oftewel een alcoholvrije cocktailbar op locatie, maar net zo lekker! Lees nu verder om de voordelen in te zien van een Bobtailbar huren.

vinkAlcoholvrije cocktails
vinkVoor elk budget
vinkOp iedere locatie
vinkErvaren professionals

Bobtailbar huren

Waarom een Bobtailbar huren?

Bij Barplanet vergelijken we cocktails veel met elkaar en zijn tot de conclusie gekomen dat een alcoholvrije cocktails is als een sportauto laten rijden op groene stroom. Dezelfde power en uitstraling, maar met een verantwoorde binnenkant. De Bobtailbar refereert natuurlijk naar de BOB die niet zal drinken als hij rijdt. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en vele gemeentes is ieder jaar weer de alcoholvrije cocktailbar een terugkerend concept. De verhoging van de alcoholleeftijd speelt daarin ook een grote rol. Steeds meer middelbare scholen willen op schoolfeesten de kinderen/studenten iets anders voorschotelen dan cola en chips en wij bieden wat zij vragen. Namelijk verantwoorde drankjes met entertainment. De mocktailbar op locatie met flairtender is op iedere school een doorslaand succes.

Een alcoholvrije cocktailbar huren is altijd inclusief alle benodigdheden zoals, glazen, veel vers fruit, ijs, cocktailattributen enzovoorts. U heeft totaal geen omkijken en de cocktailbartender is geheel zelfvoorzienend. Verder biedt hij een minimum van vijf geselecteerde cocktails aan die bij een ieder zal smaken. Heeft u aanvullende wensen of vragen dan denken wij graag met u mee.

Zie hier ons alcoholvrije cocktailmenu.

NIX<18

Zeker naar aanloop van de examenfeesten zien wij ieder jaar weer een groeiende vraag naar alcoholvrije cocktails. Onderwijsinstellingen willen de schoolperiode van studenten dan ook spetterend afsluiten. Er is niets lekkerder dan een diploma en een alcoholvrije cocktail in je handen. Verder lijkt een cocktail alcoholvrij lastig, maar er zijn duizenden mogelijkheden. Een alcoholvrije aperitief zal het daarom ook zeker goed doen bij uw gasten.

Alcoholvrije beurs of event

Een alcoholvrije bobtailbar inhuren is ook goed mogelijk met een combinatie van een smoothiebar of juicebar. Op steeds meer beurzen of zakelijke evenementen is het niet meer geoorloofd om alcohol te schenken. Dit komt mede door de non-alcohol policy van vele bedrijven. Laat u daarom verwennen met de smaakvolle mocktails boordevol fruit en energie.

Dus geeft uw gemeente weer een nieuwjaars vergadering, receptie of viert uw zoon of dochter zijn of haar sweet sixteen neem dan direct contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

075 - 6146036

Klantbeoordelingen

Niet voldaan aan verwachtingen

Voor een event heb ik Barplanet ingeschakeld om barren, GT en bier, en een koffiebakfiets te verzorgen. De koffiebakfiets zag er goed uit en barista was professioneel. Echter de barren waren niet compleet, er zaten haren in de spoelborstel, de juiste aansluitingen waren niet aanwezig, de kranen zaten los en er zat geen stop in de spoelbak. Na het event gaven wij hierover feedback om dit kunnen oplossen. Ondanks diverse pogingen dit uit te leggen kregen wij geen begrip. We betreuren deze manier in onze ogen onprofessionele houding.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle reactie, goed afspraken gemaakt die keurig nagekomen zijn. Leuke, vriendelijke barman Jordy. Mooie bar en heerlijke cocktails.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMarlon was onze bartender, een leuke vent. Hij gaf steeds aan als we aan een bepaald aantal cocktails waren.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrettige contacten die snel en efficient schakelen en terugkoppelen. Doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten enthousiaste reacties.
- Rotterdam
61 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Informatie aanvragen

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for barplanet_nl is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bobtailbar huren
4.5 (90.43%) 23 votes