Bobtailbar huren

De cocktailindustrie in Nederland heeft het laatste decennium zich stormachtig ontwikkeld. Cocktails zijn exclusief, lekker, hip, en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard zijn de meeste cocktails met alcohol, groot gemaakt door de drankindustrie. Echter waar veel mensen niet aan denken is het bestellen van een alcoholvrije cocktail. Barplanet introduceert daarom aan jullie de Bobtail Bar. Oftewel een alcoholvrije cocktailbar op locatie, maar net zo lekker! Lees nu verder om de voordelen in te zien van een Bobtailbar huren.

Alcoholvrije cocktails
Voor elk budget
Op iedere locatie
Ervaren professionals

Verras uw gasten met alcoholvrije cocktails. Net zo lekker en nog verantwoord ook!

Reviews
4,8 / 5,0

Bobtailbar huren

Waarom een Bobtailbar huren?

Bij Barplanet vergelijken we cocktails veel met elkaar en zijn tot de conclusie gekomen dat een alcoholvrije cocktails is als een sportauto laten rijden op groene stroom. Dezelfde power en uitstraling, maar met een verantwoorde binnenkant. De Bobtailbar refereert natuurlijk naar de BOB die niet zal drinken als hij rijdt. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en vele gemeentes is ieder jaar weer de alcoholvrije cocktailbar een terugkerend concept. De verhoging van de alcoholleeftijd speelt daarin ook een grote rol. Steeds meer middelbare scholen willen op schoolfeesten de kinderen/studenten iets anders voorschotelen dan cola en chips en wij bieden wat zij vragen. Namelijk verantwoorde drankjes met entertainment. De mocktailbar op locatie met flairtender is op iedere school een doorslaand succes.

Een alcoholvrije cocktailbar huren is altijd inclusief alle benodigdheden zoals, glazen, veel vers fruit, ijs, cocktailattributen enzovoorts. U heeft totaal geen omkijken en de cocktailbartender is geheel zelfvoorzienend. Verder biedt hij een minimum van vijf geselecteerde cocktails aan die bij een ieder zal smaken. Heeft u aanvullende wensen of vragen dan denken wij graag met u mee.

Zie hier ons alcoholvrije cocktailmenu.

NIX<18

Zeker naar aanloop van de examenfeesten zien wij ieder jaar weer een groeiende vraag naar alcoholvrije cocktails. Onderwijsinstellingen willen de schoolperiode van studenten dan ook spetterend afsluiten. Er is niets lekkerder dan een diploma en een alcoholvrije cocktail in je handen. Verder lijkt een cocktail alcoholvrij lastig, maar er zijn duizenden mogelijkheden. Een alcoholvrije aperitief zal het daarom ook zeker goed doen bij uw gasten.

Alcoholvrije beurs of event

Een alcoholvrije bobtailbar inhuren is ook goed mogelijk met een combinatie van een smoothiebar of juicebar. Op steeds meer beurzen of zakelijke evenementen is het niet meer geoorloofd om alcohol te schenken. Dit komt mede door de non-alcohol policy van vele bedrijven. Laat u daarom verwennen met de smaakvolle mocktails boordevol fruit en energie. Dus geeft uw gemeente weer een nieuwjaars vergadering, receptie of viert uw zoon of dochter zijn of haar sweet sixteen neem dan direct contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Bobtailbar huren

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten bij Barplanet kunt u contact met ons opnemen.